Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα έχει Γενική Συνέλευση η ΕΠΟ και οι Ενώσεις πιθανότατα θα ψηφίσουν ΑΝΑΣΤΟΛΗ όλων των πρωταθλημάτων, με στόχο να περάσει αυτό που δεν έκαναν τα λίγα σωματεία σε αντίθεση με τα πολλά για την εγγραφή τους στο Μητρώο!!! Ο κ. Μπαλτάκος έχει την κόντρα του με τον.... Αυγενάκη και θέλει να περάσει το δικό του.

- Αλήθεια τι πρόβλημα θα έχει ο Αυγενάκης αν ανασταλούν τα πρωταθλήματα; Το πρόβλημα θα το έχουν οι παράγοντες οι οποίοι θα πληρώνουν και δεν θα παίζουν οι ομάδες τους, το πρόβλημα θα το έχουν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι διαιτητές.

- Τέλος πάντων, ας κάνουν ότι θέλουν, αφού εκεί που κατάντησαν το ποδόσφαιρο, δύσκολα θα ανακάμψει, οπότε δεν είναι χειρότερο το να μην έχουμε ποδόσφαιρο.

- Είχαμε χθες συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ και η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη απάντησε στους επικριτές της και σε όλους όσους την έχουν στοχοποιήσει για αντιπολιτευτικούς λόγους.. Όπως είχαμε ξαναγράψει ο καθένας έχει την δική του ιστορία στην αυτοδιοίκηση και δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν, αλλά προσεκτικοί πρέπει να είναι και αυτοί που τώρα προσπαθούν να γράψουν την δική τους ιστορία στο χώρο.

- Τελικά θα μας πουν τα παπαγαλάκια πότε θα έχουμε Εθνικές Εκλογές; Από το 2020 τους ακούμε να μιλούν για εκλογές και τις πήγαιναν από  Άνοιξη Φθινόπωρο κι από Χειμώνα Καλοκαίρι, αλλά δεν τους κάθισε. 

- Στο τέλος της τετραετίας έλεγε και ξαναέλεγε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά δεν τον πίστευαν και έγιναν ρεζίλι. Τους την έφερε ο Μητσοτάκης και πάντως όταν προκηρυχθούν εκλογές, αυτοί θα μας πούνε πως έπεσαν μέσα στην ημερομηνία!!!!

- Τελικά άγρα πελατών δεν είχαμε μόνο στο παρελθόν σε κακόφημες περιοχές, όπου κυρίες προσπαθούσαν να πείσουν πελάτες να μπούνε στα μπαρ "για να τους γδύσουν" οικονομικά. Έχουμε και τώρα στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας σε καθημερινή βάση, αφού προπονητές (!!!!!) είναι στα κάγκελα και ψαρεύουν γονείς για να γράψουν τα παιδιά τους στον δικό τους σύλλογο!!!!

- Επειδή τα μαγαζάκια είναι γνωστά και το κακό έχει παραγίνει είναι καιρός ο ΔΟΑΠΠΕΧ να κάνει κάτι γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. Να απομακρυνθούν όλες και όλοι από την είσοδο και να σταματήσουν να πουλάνε και μαγκιά στους υπαλλήλους του ΔΟΑΠΠΕΧ και να τους απειλούν με απόλυση!!!!!!! Αργότερα θα επανέλθουμε.