Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

......σουτάκια

 - Μεγάλη η νίκη της ΚΑΡΥΣΤΟΥ επί του ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ με 2 - 0 κι ας μη γελιόμαστε, σημαντική για τον προπονητή κύριο Κιαπέκο, ο οποίος εδώ και καιρό, δεν ήταν σίγουρος για την παραμονή στον πάγκο της ομάδας. όταν όμως κερδίζεις μέσα στο Αυλωνάρι για το κύπελλο με 3 - 0 και κερδίζεις το Μαντούδι στην έδρα σου με 2 - 0, συγνώμη, αλλά κάτι ....έκανε και ο κ. Κιαπέκος.

- Κύριοι, το να λέτε πολλά δεν είναι καλό. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν θα γίνει ομάδα με τα λόγια και τις αμπελοσοφίες. Θέλει δουλειά και μάλιστα σοβαρή και όχι να κάνει αυτό το ξεκίνημα που έκανε για την περίοδο 2022-2023 στο πρωτάθλημα Εύβοιας και στο Κύπελλο Ελλάδας που έγινε ρεζίλι στο πανελλήνιο. Φυσικά η ομάδα έχει διοίκηση και αυτή αποφασίζει για το πότε θ΄ αλλάξει κάποια πράγματα, ώστε να φτάσουν στους στόχους που έχουν βάλει. Πάντως ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχει κάθε λόγο να είναι ενοχλημένος, γιατί προηγήθηκε δύο φορές και την δεύτερη ισοφαρίστηκε όπως ισοφαρίστηκε.

- Ο ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο με αντίπαλο το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και το κέρδισε με το βαρύ κι ασήκωτο 5 - 0. Είπαμε να είναι λύκοι, αλλά του Αυλωναρίου έπρεπε να ξέρουν πως δεν πας να παλέψεις με τους λύκους χωρίς να πάρεις τα μέτρα σου.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ φιλοδώρησε με 4 γκολ τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών έχει κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα σε κύπελλο και πρωτάθλημα και έδειξε πως θέλει να είναι το φαβορί. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει γίνει ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να γίνει.

- Ο ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ σίγουρα ήθελε την νίκη και τους 3 βαθμούς με αντίπαλο την ΑΙΔΗΨΟ, αλλά πάλι καλά που πήρε και τον 1 βαθμό της ισοπαλίας. Η ΑΙΔΗΨΟΣ δείχνει πως θα είναι αυτή που όλοι ξέρουμε και δεν θα μπει σε περιπέτειες.