Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να ξεκινήσουμε από το ότι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κέρδισε χθες και την Ιρλανδία και τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της. Αν οι υπεύθυνοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου αφήσουν κάποτε το ΕΓΩ και φροντίσουν το ποδόσφαιρο, όλα θα πάνε καλύτερα, αλλά δεν το βλέπουμε. Μεταξύ τους προσπαθούν να κερδίσουν ο ένας τον άλλον και καταφέρνουν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο. Έλεος δεν πάει άλλο. Ας το καταλάβουν επιτέλους ....όλοι κι ας αλλάξουν την πρακτική τους, αλλιώς θα διοικούν ένα ποδοσφαιρικό καφενείο.

- Πήραν το μήνυμα όλοι και χαμήλωσαν τους τόνους για τον ΔΟΑΠΠΕΧ; Τώρα ας φροντίσουν να απαντήσουν στα όσα επίσημα θα καταθέσει θεσμικά η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη η οποία εδώ και καιρό είναι ο στόχος της παράταξης Καθαροσπόρη και Παγώνη και τους λόγους τους ξέρουνε και οι πέτρες. 

- Το ποιος έδωσε εκεί που έδωσε ένα απόρρητο έγγραφο δεν θα χρειασθεί να το ψάξει κανείς, γιατί δεν έφυγε από τις υπηρεσίες του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά από αυτούς που θέλησαν να στηρίξουν έναν πρώην έστω συνάδελφό τους. Το έξυπνο πουλάκι όμως από την μύτη πιάστηκε αφού τον πρόδωσε το χρώμα!!!!!

- Μετά τον κ. Παγώνη πάντως βρήκε την ευκαιρία να πει τα όσα είπε για την πρόεδρο κυρία Αϊδίνη και ο κύριος Καραμούζης!!!! Αγαπητέ κύριε Καραμούζη, ότι έχετε πιάσει μέχρι σήμερα ως θέμα, δεν σας βγήκε σε καλό και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε. Είσθε κι εσείς σ΄ αυτούς που πουλάνε εθελοντισμό με τις πλάτες άλλων. 

- Σίγουρα τα σκουπίδια είναι μεγάλο θέμα, αλλά να μην λέει κι ο καθένας ότι θέλει. Μας έλεγαν πως από τον Σεπτέμβριο ο Δήμος Χαλκιδέων θα έχει τα σκουπίδια στους δρόμους, γιατί δεν θα έχει που να τα πάει!!! Ο Σεπτέμβριος τελείωσε και αυτό δεν προέκυψε, άρα πρέπει να ζητήσουν συγνώμη και να παραδεχθούν το λάθος τους. 

- Τώρα λένε πως θα επιβαρυνθούν οι δημότες για την μεταφορά των σκουπιδιών στα Τρίκαλα. Καμία επιβάρυνση δεν υπάρχει και ο λόγος είναι απλός. Δεν θα πληρώνει ο Δήμος στον ΦΟΔΣΑ της δικής μας Περιφέρειας και θα πληρώνει στον ΦΟΔΣΑ των Τρικάλων κλπ. Εκεί πληρώνει λιγότερα ανά τόνο, οπότε καλύπτει και την μεταφορά. Αυτά γιατί δεν τα λένε οι κύριοι;;;

- Ποιος χάνει σ΄ αυτή την περίπτωση; Χάνει ο ΦΟΔΣΑ της δικής μας Περιφέρειας και φυσικά ο εργολάβος που είχε την διαχείριση του ΧΥΤΑ Χαλκίδας και δεν ενοχλούσε ως εργολάβος τους συνδικαλιστές!!!!!!

- Η Βάκα και ο Ψαθάς έδωσαν λύση, χωρίς να επιβαρύνουν τους Δημότες και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Φυσικά ουρλιάζουν αυτοί οι οποίοι κάποιους λόγους είχαν και ήθελαν άλλα πράγματα, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πλήρωναν και τα πετρέλαια του ΦΟΔΣΑ και των εργολάβων.