Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί οι ιώσεις έκαναν την εμφάνισή τους και δεν είναι καθόλου παίξε γέλασε. Τουλάχιστον για 3 - 4 μέρες η κατάσταση είναι δύσκολη. Προσέχουμε λοιπόν όσο μπορούμε για να μην την πατήσουμε. Από αύριο Δευτέρα πρώτα ο Θεός θα μπούμε σε κανονική ροή και έχουμε να γράψουμε πάρα πολλά. Έχουμε πολλά όχι μόνο για το ....ποδόσφαιρο στην Εύβοια, των ανδρών ή των γυναικών, αλλά και για την αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού.

- Θα γράψουμε δηλαδή, γιατί ο Απόστολος Γκλέτσος "δεν τσίμπησε" και δεν έγινε ένα με Αναγνωστάκη και Μπατζελή. Θα γράψουμε γιατί ο Παγώνης έκρυψε την αλήθεια σχετικά με όσα είπε για τον ΔΟΑΠΠΕΧ. 

- Θα γράψουμε γιατί με τα ψέματά τους και ο κ. Παγώνης και ο κ. Καραμούζης προσπαθούν να χτυπήσουν πολιτικά την κυρία Αϊδίνη. Ο κ. Παγώνης υπήρξε δήμαρχος και για λίγο πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και ο κ. Καραμούζης είναι στην ίδια παράταξη μαζί με την κυρία Ζλακώνη. Τι ήξεραν λοιπόν και το έκρυψαν στις συνεντεύξεις τους;

- Θα γράψουμε πως και γιατί δημιουργήθηκε νέα ομάδα ποδοσφαίρου, ενώ υπήρχαν ήδη πολλές στην Εύβοια. Θα γράψουμε ποιος παράγοντας ομάδας δεν φρόντισε να προστατέψει τα συμφέροντά της, αλλά ζήτησε λεφτά για να κλείσει αυτιά και μάτια.

- Θα γράψουμε γιατί υποτιμούν ή υποβαθμίζουν τον πρόεδρο κάποιοι και δεν του ζητούν να παραιτηθεί για ν΄ αναλάβει κάποιος άλλος!!!!

- Θα γράψουμε πως έφτασε ο Αναγνωστάκης να είναι με τους "πλημμυροπαθείς κόμματος"!!!!!

- Καλή Κυριακή