Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

......μικρά, μικρά

 - Τελικά από πότε έχουν το δικαίωμα κάποιοι να κατηγορούν την δικαιοσύνη, όταν οι αποφάσεις της δεν είναι σύμφωνες με τις αποφάσεις που έβγαλαν αυτοί για μια υπόθεση; Είναι δυνατόν όταν κομματικά δεν μας εξυπηρετεί μια απόφαση να την θεωρούμε ντροπή;;;;; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα και αυτό δεν είναι δημοκρατία. Οι δικαστές δεν έχουν ως.... ευαγγέλιο τον κομματισμό και τα θέλω του, αλλά τους νόμους του κράτους.

- Οι ψευτοαριστερούληδες θα πρέπει να ξέρουν πως αποφασίζει η δικαιοσύνη και όχι αυτοί. Η δικαιοσύνη δεν πρέπει και δεν βλέπει πρόσωπα, αλλά κρίνει τις πράξεις τους. Φτάσαμε στο σημείο ο πρώην δικαστικός και πρώην υπουργός δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη, να ζητάει την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης, προφανώς για να προσφέρει θέαμα!!!!!!!

- Αλήθεια ποιος μπορεί να αντέξει τέτοια υποκρισία και τέτοιο θέατρο; Ως υπουργός επέτρεψε κάτι ανάλογο σε κάποια άλλη δίκη;;;; Η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της χωρίς να επιτρέψει στον κ. Παπαγγελόπουλο να παρουσιάσει ένα τηλεοπτικό προϊόν μέσα από δικαστική αίθουσα.