Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

......σουτάκια

 - Είχαμε πραγματικά ανησυχήσει μετά τον αγώνα ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 2 - 2, αλλά χθες βρήκαμε χρόνο και διαβάσαμε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας κυρίου Καρβέλη. Τώρα ησυχάσαμε, αφού διαπιστώσαμε πως φιλοσοφικά, είναι περισσότερο μελετημένος από το παρελθόν και ίσως αυτό να ήξερε ο κύριος Βαγιάννης και τον πήρε στην ομάδα!!!!! Μπέρδεψε την ιστορία, με το ποδόσφαιρο, μπέρδεψε την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων με την φιλοσοφία του, άφησε υπονοούμενα για την αγωνιστική.... παρουσία του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ και μας είπε πως η δική του η ομάδα, παίζει άλλο ποδόσφαιρο!!!!!

- Κύριε Καρβέλη, προπονητής στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ αν δεν το έχετε καταλάβει είναι ο κ. Βαγγέλης Ντόβολης ο οποίος δεν δίνει εξετάσεις σ΄ εσάς. Τις έχει δώσει εδώ και πολλά χρόνια στα γήπεδα και γι΄ αυτό όλοι τον εκτιμούν. Μην ξεχνάτε πως ήσασταν στα αζήτητα και είσθε στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ προσωρινά και εξ αιτίας Μυτακίδη. Εμείς σας το γράφουμε από τώρα. Μπορεί ο κ. Βαγιάννης να έριξε χρήμα και να έχει η ομάδα καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά για να γίνει δυνατό σύνολο θα πρέπει να έχει και καλό προπονητή για να κάνει σωστή διαχείριση. Περιμένουμε να δούμε.

- Δεν γνωρίζουμε τι δεν πάει καλά στον ΛΗΛΑ Βασιλικού, αλλά αν μπορεί να διορθωθεί κάτι, αυτό να γίνει γρήγορα, ώστε η ομάδα να σταθεί με αξιοπρέπεια  στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

- Όλα στο φως μας είπανε οι διοικούντες, αλλά μάλλον έχουν κάποια βλάβη στα ηλεκτρικά τους και μας έχουν στο σκοτάδι, αφού η διαφάνεια έμεινε στο πρώτο βήμα και δεν περάσαμε ακόμη στο δεύτερο. Ευχόμαστε να μην υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και να μάθουμε αν ολοκληρώθηκαν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, αν έχουμε νέους χορηγούς κλπ.