Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Ο Θανάσης Ζεμπίλης με την χθεσινή του προεκλογική συγκέντρωση, έδειξε τον δρόμο για την μεγάλη νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ο Θανάσης Ζεμπίλης ας μη γελιόμαστε, είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και έχει πολλούς φίλους παντού και μεγάλη στήριξη από....τους αυτοδιοικητικούς.

- Ο Θανάσης Ζεμπίλης δεν ανήκει σε αυτούς που έχουν χρηματοδότες για να μοιράζουν λεφτά με στόχο την εξαγορά συνειδήσεων και ανθρώπους. Ο Θανάσης Ζεμπίλης είναι πραγματικά ο εκπρόσωπος των πολιτών της Εύβοιας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, γιατί ζει αναμεσά μας και τον συναντάς καθημερινά στην Εύβοια και δεν έρχεται μόνο προεκλογικά.

- Θα πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουν και τα κόμματα. Οι υποψήφιοι βουλευτές θα πρέπει όλοι να ζούνε στον τόπο τους και όχι να τους βλέπουμε μόνο στις εκλογές και να πρέπει να διαβάζουμε από το βιογραφικό τους, ποιοι είναι και από που είναι.

- Χθες πάντως ο Θανάσης Ζεμπίλης δεν γέμισε απλά το αμφιθέατρο της αντιπεριφέρειας.  Αυτός ο χώρος ήταν τελικά μικρός για τους φίλους του οι οποίοι παρακολούθησαν την ομιλία του από τον περιβάλλοντα χώρο. Την ώρα που άλλοι πανηγυρίζουν γιατί "γέμισαν" ένα καφέ στην παραλία, ο Θανάσης Ζεμπίλης θα μπορούσε άνετα "να γεμίσει" το στάδιο της Χαλκίδας.

- Τώρα σειρά έχει ο Σίμος Κεδίκογλου. Στον ίδιο χώρο ο υπουργός αύριο Τεταρτη θα έχει την κεντρική του ομιλία. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κοιτάζει μπροστά και οι Νεοδημοκράτες έκαναν τις επιλογές τους.