Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο Θανάσης Ζεμπίλης, έδωσε εξετάσεις την Δευτέρα και τις πέρασε με μεγάλη επιτυχία, αφού οι πολλοί του φίλοι, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Σήμερα στον ίδιο χώρο θα δώσει εξετάσεις κύριος Κεδίκογλου και είναι βέβαιο πως στην προεκλογική του ομιλία, θα έχει πολύ κόσμο και έχει σημασία το ότι ο κόσμος δεν ....θα πάει για ποτό η δεν θα περνούσε τυχαία από εκεί. Αυτό έκανε και την διαφορά του Ζεμπίλη και του Κεδίκογλου από άλλους υποψηφίους οι οποίοι προτίμησα τα καφέ της παραλίας της Χαλκίδας.

- Το ποιοί επιχειρηματίες μοίρασαν χρήμα σε παπαγαλάκια και "παρανυφάκια", για να σας πείσουν να "σταυρώσετε" τον δικό τους εκλεκτό δεν θα το γράψουμε σήμερα, αλλά σύντομα θα το γράψουμε. Είναι ακριβώς οι ίδιοι οι οποίοι μοίρασαν χρήμα στις δημοτικές για να εκλέξουν δήμαρχο τον Παγώνη, αλλά τους προέκυψε Βάκα.

- Καλά κανείς Συμεών Κεδίκογλου και προσπαθεί να είναι στις δύο πρώτες θέσεις ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κούρασε τον κόσμο και για να γράφουμε όλοι την αλήθεια κούρασαν οι αλλαγές κομμάτων. Κάτσε κάπου Συμεών, γιατί δεν έχεις σήμα καμπάνα!!!!!!!

- Ο άλλος του ΣΎΡΙΖΑ έχει βάλει τα δυνατά του να είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν το βλέπουμε για κάτι μας λέει πως ο Βαγγέλης, όχι ο Μαρινάκης, αλλά ο Αποστόλου είναι παλιά καραβάνα και δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.

- Πιστεύουμε πως με το όνομα και μόνο ο Παπανδρέου υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου θα είναι πρώτος, αλλά δύσκολα θα βγάλουν έδρα στην Εύβοια. Μετρήστε τα κουκιά και θα δείτε πως δεν βγαίνουν.