Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Μετά τον Θανάση Ζεμπίλη, χθες ήταν η ώρα του Σίμου Κεδίκογλου να συναντήσει τους πολιτικούς του φίλους στην Χαλκίδα. Την ώρα που άλλοι δεν μπορούν ούτε τα τραπέζια σε καφέ και ταβερνάκια να γεμίσουν. ο Σίμος μάλλον έπρεπε να.... επιλέξει το στάδιο της Χαλκίδας.

- Μετά και τις κεντρικές συγκεντρώσεις Ζεμπίλη και Κεδίκογλου είναι πλέον φανερό πως η ΝΔ κερδίζει τις εκλογές και πλέον όλοι περιμένουν να δούνε την διαφορά που θα έχει από τον ΣΎΡΙΖΑ.

- Καλά μιλάμε για απογοήτευση. Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Κόκκινο Σπίτι, με ομιλητή τον κύριο Παπαδημούλη δεν είχε το κοινό που περίμεναν οι Συριζαίοι και δεν είχε καν στην πρώτη γραμμή τους υποψηφίους βουλευτές. Δίπλα στον Παπαδημούλη ήταν ο κ. Αναγνωστάκης ο οποίος περιμένει το χρίσμα του ΣΎΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης.

- Ψάξαμε μέσα από τις φωτογραφίες να δούμε κάπου τον τέως πρόεδρο του ΟΛΝΕ κύριο Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν τον είδαμε. Ας μας ενημερώσει κάποιος.

- Εμείς παζάρια δεν κάνουμε με κανέναν. Πρώτα παίρνουμε τις αποφάσεις μας και μετά βλέπουμε ποιος μας εκτιμά και ποιος όχι.