Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Μια και σήμερα και θα βρεθούμε στην Κυριακή των εκλογών και δεν σας κρύβουμε πως έχουμε αγωνία. Αγωνία για το ποσο μεγάλη θα είναι η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΚΚΕ από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, ο οποίος ούτε με θαύμα δεν θα δει.....διψήφιο νούμερο.

- Ο Ελληνικός λαός απορρίπτει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν αποκαλυφτεί, με τελευταίο αυτό που αποκάλυψε ο Κατρούγκαλος και κατά την άποψή μας, όχι τυχαία. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πάνε με τον νικητή και πάνε προς δύο κατευθύνσεις. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΚΚΕ αφού αυτά τα δύο κόμματα έχουν καθαρή θέση. Το ΚΚΕ λέει πως δεν θα συνεργαστεί με κανέναν και θα συνεχίσει τον αγώνα του, μέσα και έξω από την Βουλή, ενώ η ΝΔ καθαρά ζητάει αυτοδυναμία για να κυβερνηθεί η χώρα.

- Γιατί λοιπόν ο Ελληνικός Λαός να βάλει την χώρα σε περιπέτειες; Γιατί να δώσει την ψήφο του στους μπαχαλάκηδες και σε αυτούς που θέλουν να παζαρεψιυν καρέκλες της εξουσίας; 

- Ας μπει ένα τέλος με όλους αυτούς οι οποίοι δεν έχουν τι να κάνουν και για χρόνια τώρα, δημιουργούν ένα κόμμα και παίρνουν μέρος στις εκλογές. Έλεος δηλαδή. Στην Ελλάδα ο καθένας προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα, επειδή προφανώς ειδε κάτι στον ύπνο του.

- Στο κυνήγι του σταυρού οι βουλευτές και στην Εύβοια έχουμε το έλα να δεις. Στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, πάντα κατά την άποψή μας, αφού ως πρώτο κόμμα πανελλαδικά θα βγάλει στην Εύβοια 2 έδρες και αυτές θα τις πάρουν οι Ζεμπίλης και Κεδίκογλου. Αν κερδίσει και άλλη έδρα, κάτι που φαντάζει δύσκολο τότε θα δοθεί μάχη για την τρίτη θέση.

- Και στο ΚΚΕ η μία έδρα θα πάει στον κύριο Μαρίνο, ενώ αν πάρει έδρα το ΠΑΣΟΚ οι του Ανδρουλάκη δίνουν πρώτη σε σταυρούς γυναίκα, αλλά το τοπίο είναι θολό, γιατί υπάρχουν ενδείξεις πως τις τελευταίες μέρες, δημιουργήθηκαν συμμαχίες μεταξύ υποψηφίων.