Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Εθνικές εκλογές αύριο και όπως είναι αναμενόμενο οι υποψήφιοι με τις παρέες τους σήμερα θα κάνουν βόλτες στα καφέ και τα ουζερί, για ένα χαλάρωμα πριν ξεσπάσει η καταιγίδα, αφού όπως κι αν το κάνουμε ελάχιστοι θα πετύχουν να εκλεγούν στην Βουλή και η οποία όπως θα ανοίξει, έτσι θα κλείσει πάλι, για να .....ξαναπάμε σε εκλογές.

- Ότι και όσα είχαμε να πούμε τα είπαμε και δεν έχουμε να διορθώσουμε κάτι. Επειδή τελικά όλα τα κόμματα πανηγυρίζουν και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές μπαίνουν στην Βουλή, κατά την άποψή τους, θέλουμε να δούμε τι θα κάνουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής και μετά.

- Θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα, ψυχραιμία και ηρεμία στα εκλογικά τμήματα και να βοηθήσουν όλοι, ώστε οι διαδικασίες να εξελιχθούν ομαλά, γιατί απλά πρέπει να στηρίξουμε την Δημοκρατία μας.

- Η συμμετοχή του κάθε πολίτη στις εκλογές είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους, εκτός κάποιων εξαιρέσεων, αλλά τελικά οποιος δεν πάει να ψηφίσει, δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση. Γιατί όμως; Γιατί απλά αυτός που δεν πήγε να ψηφίσει έβαλε πλάτη στο κόμμα που κέρδισε τις εκλογές.