Τρίτη 16 Μαΐου 2023

...... σουτάκια

 - Εδώ είμαστε λοιπόν να χορέψουμε σε ρυθμούς προεκλογικούς και στον ποδοσφαιρικό χώρο. ΝΑΙ ψηφίζουν και οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και οι παράγοντες και οι φίλαθλοι, αλλά ο καθένας ψηφίζει το κόμμα του και δεν το "πουλάει" επειδή θα του το πω εγώ ή κάποιος άλλος. Ο καθένας έχει τις προσωπικές του σχέσεις με κάποιον από τους υποψηφίους και είναι ντροπή να προσπαθούν κάποιοι... υποψήφιοι να τους εξαγοράσουν δίνοντας 500-1000 ευρώ ή πηγαίνοντας σε μια εκδήλωση της ομάδας.

- Οι πολιτικές για τον αθλητισμό είναι αυτό που βοηθάει και όχι αυτός που μια φορά στα 4 χρόνια σου ρίχνει ένα 500αρικο!!!!+ Η πολιτική της ΝΔ και η επιμονή Αυγενάκη νοικοκύρεψε τα αθλητικά σωματεία και μετά από πάρα πολλά χρόνια ενισχύθηκαν όλα οικονομικά. Το αμφισβητεί κάποιος αυτό;

- Καλά έκαναν τα σωματεία και πήραν τα ψιλά που τους έριξε κάποιος υποψήφιος, αλλά όταν θα μπούνε στο παραβάν να ξέρουν πως ο τύπος δεν τα έδωσε από την τσέπη του, αλλά τα πήρε από αυτούς που θέλουν να τον ελέγχουν για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.

- Ψηφίζουμε ΝΔ και βάζουμε σταυρό σε αυτούς που είναι στην Εύβοια και αυτούς που δεν προσπαθούν να μας εξαγοράσουν.