Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

..... φαπούλες

 - Μπορεί να σας ενοχλεί η αλήθεια, αλλά αυτή είναι και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Αυτοί που θα ψηφίσουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εχουν έναν και μόνο στόχο. Να μην επιστρέψει η Ελλάδα ποτέ στα χρόνια των μπαχαλάκηδων και στα ανοιχτά σύνορα για να έρχεται στην Ελλάδα ο κάθε πικραμένος.  Όσο για τους υποψήφιους βουλευτές δεν έχουμε καμία απολύτως ανησυχία. Ξέρουμε πως δεν θα βάλουμε σταυρό σε αυτούς που ξαφνικά μοίρασαν χρήμα, αφού κάποιοι επιχειρηματίες αποφάσισαν να στηρίξουν κάποιον ....υποψήφιο προφανώς για να κάνουν την δουλειά τους και άνοιξαν το χρηματοκιβώτιό τους. Θέλουν να εκδικηθούν άλλον υποψήφιο ο οποίος δεν τους έκανε αυτά που ήθελαν.

- Γιατί δεν γράφετε ονόματα, μας είπε ένας φίλος. Γράφουμε φίλε μου και δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ο υπουργός κύριος Σίμος Κεδίκογλου είναι ο στόχος και για να του κλείσουν τον δρόμο, ανέλαβαν οι κύριοι Βαρδακώστας και Τανισκίδης οι οποίοι ανέλαβαν τον κύριο Πνευματικό. 

- Αυτοί που θα ψηφίσουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχουν τρελαθεί ξαφνικά και δεν είναι πρόβατα για να είναι στο κοπάδι κανενός. Έχουμε και αποδείξεις. Ο κ. Βαρδακώστας ξέχασε πως ήταν υποψήφιος πριν λίγα χρόνια για πρόεδρος της τότε ΝΟΔΕ και έχασε γιατί απλά δεν τον στήριξαν οι Νεοδημοκράτες. Ξέχασε πως στήριξε Καθαροσπόρη στις δημοτικές εκλογές του 2019 και ο Καθαροσπόρης ήρθε τρίτος. Κύριε Βαρδακώστα το βράδυ της Κυριακής θα πάρετε μία ακόμη απόδειξη από τους Νεοδημοκράτες οι οποίοι στηρίζουν το κόμμα γιατί το αγαπάνε και όχι για λόγους συμφέροντος.

- Ο επιχειρηματίας κύριος Τανισκίδης επίσης στηρίζει τον κύριο Πνευματικό και δεν το κρύβει. Καλά κάνει αλλά στήριζε και τον κύριο Παγώνη και είδαμε το αποτέλεσμα.

- Επειδή ακούμε και βλέπουμε διάφορα, το μήνυμα πρέπει να είναι καθαρό. Οι Νεοδημοκράτες ψηφίζουμε ελεύθερα και δίνουμε τον σταυρό σε ανθρώπους που δεν έχουν εξαρτήσεις από κανέναν επιχειρηματία, από κανέναν που θέλει να το παίζει κομματάρχης.

- Το άλλο που μας προέκυψε τελευταία είναι και το να μας λέει ένας υπουργός και μάλιστα αντιπρόεδρος του κόμματος, ο κύριος Γεωργιάδης να δώσουμε έναν σταυρό στην υποψήφια κυρία Καραμπατσώλη. Αγαπητέ Άδωνι μπορεί να έχεις αδυναμίες, μπορεί η κυρία Καραμπατσώλη η οποία είναι κάτοικος Αθηνών να σε στηρίζει και να θέλεις να ανταποδώσεις, αλλά είσαι απαράδεκτος, γιατί ως αντιπρόεδρος του κόμματος, πρέπει να κρατάς αποστάσεις. Η κυρία Καραμπατσώλη μας θυμάται μόνο στις εκλογές και είχε πάρει περίπου 2.500 σταυρούς. Άλλους τόσους να πάρει, πάλι εκτός θα είναι.