Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

...... μικρά, μικρά

 - Δεν προλαβαίνουμε να γράψουμε κάτι και κάποιοι οι οποίοι λένε πως δεν μας διαβάζουν, αντιδρούν. Καλά αφού δεν σας ενδιαφέρει τι γράφουμε και δεν μπαίνετε στο apopsignomi, πως ξέρετε τι γράφουμε; Εμείς δεχόμαστε την κριτική και τις συκοφαντίες, αλλά θα..... απαντάμε πάντα.

- Στο περιβάλλον Πνευματικού απαντάμε και γράφουμε πως παγιδεύτηκε και βρέθηκε δίπλα σε ανθρώπους που θεωρούν τους ψηφοφόρους πρόβατα και τους έχουν στο μαντρί τους. Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με τον γιατρό, αλλά επειδή όλους αυτούς τους έχουμε απέναντι στις δημοτικές εκλογές, δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε.

- Και κάτι ακόμη. Μας λένε πως αν τα είχαμε πάρει θα γράφαμε άλλα. Να το δεχθούμε και αυτό, οπότε σημαίνει πως αυτοί που γράφουν καλά λόγια, τα έχουν πάρει. Καλά έκαναν λοιπόν και θα δούμε στο τέλος ποιος ξέρει καλύτερα τους Νεοδημοκράτες.

- Επειδή γράψαμε πως εμείς δίνουμε τον έναν σταυρό στον Θανάση Ζεμπίλη, όπως κάνουμε πάντα γιατί στην Εύβοια ζει με την οικογένειά του και στην Εύβοια έχει το δικηγορικό του γραφείο και τέλος γιατί ήταν ο δήμαρχός μας. Τον άλλον σταυρό τον δίνουμε στον Σίμο Κεδίκογλου γιατί τα συμφέροντα τον πολεμούν και θέλουμε να μην κερδίσουν.