Σάββατο 20 Μαΐου 2023

...... μικρά, μικρά

 - Δεν πειράζει φίλε. 
Εμείς ξέρουμε καλά τι γράφουμε, πως το γράφουμε και πότε το γράφουμε. Ένα πράγμα όμως να ξέρεις. Ποτέ δεν χτυπάμε το σαμάρι, για να μας ακούσει ο γάιδαρος. Γράφουμε αλήθειες και αυτές πονάνε. Αγαπητέ φίλε, αυτοί που είναι δήθεν, θα πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να εκτιμούν την βοήθεια και την παρουσία των άλλων, όταν πρέπει και όχι να ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές. Εμείς σεβόμαστε τους πάντες, αλλά με μια προϋπόθεση. Να δείχνουν.....σεβασμό και αυτοί. Και κάτι ακόμη. Κανείς δεν είναι κανενός.

- Φίλε, όλοι κάποια στιγμή αλλάζουμε πορεία, αλλάζουμε κόμματα, παρατάξεις, σύλλογο, σωματείο, ακόμη και σύντροφο, ακόμη και μαγαζάκι. Γιατί το κάνουμε; Γιατί κάτι δεν μας άρεσε εκεί που ήμασταν και δημιουργούμε ή πάμε σε άλλη επιλογή.

- Φίλε, καλό Σαββατοκύριακο και να ξέρεις πως είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε τον διάλογο. Όποιος πιστεύει πως έχει δίκιο αυτός, τον καλούμε σε διάλογο χωρίς προϋποθέσεις. Πάντως για να το κλείσουμε, καμία οικογένεια δεν είναι μαγαζάκι. Κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι να σεβαστούν τους πάντες και να κρατούν ίσες αποστάσεις.