Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Το 3ήμερο της Αποκριάς

Λοιπόν το 3ήμερο της Αποκριάς ρίξτε το λίγο έξω και ξεχάστε τα προβλήματα.
Παντού έχουμε εκδηλώσεις και αξίζει τον κόπο να περάσετε καλά αυτό το 3ήμερο.
Διασκεδάζουμε την φτώχεια μας με τους φίλους και τις οικογένειές μας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχουμε γίνει μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχουμε κυβέρνηση. Δεν έχουμε Δημοτικές Αρχές. Κανείς δεν σέβεται τους πολίτες. Κανείς δεν φροντίζει γι΄ αυτούς.
Παριστάνουν τους φιλάνθρωπους και την επόμενη στιγμή....
τρέχουν για φωτογραφίες και διασκέδαση.
Δήθεν, όλοι τους. 
Τις επόμενες μέρες θα γράψουμε πολλά για τους δημάρχους και υποψήφιους δημάρχους γιατί μας κούρασαν τα ψέματά τους.
Θα τους προκαλέσουμε και θα τους τα πούμε όλα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες θα μιλήσουμε ξεκινώντας από τον Δήμο Χαλκιδέων ο οποίος τώρα θυμήθηκε τις γειτονιές, τώρα θυμήθηκε να πάει και προς το Ληλάντιο. 
Θα συνεχίσουμε με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων εκεί όπου ο δήμαρχος δεν έχει να δείξει έργο στις δημοτικές ενότητες, αλλά και οι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν κάνουν καμία δημόσια αναφορά σ΄ αυτό και δεν καταθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις. Προτιμούν έναν δρόμο άλλον ο οποίος όμως δείχνει πως επιλέγουν τον συμβιβασμό με την κατάσταση και σαν κάτι να φοβούνται.
Φίλες και φίλοι ο κάθε δημότης θέλει κάποιες εξηγήσεις και μια απάντηση στο γιατί δεν έγινε τίποτα και φυσικά δεσμεύσεις σήμερα για το αύριο.
Με "ΘΑ" και μεγάλα λόγια δεν θα πεισθεί κανείς και θα διαπιστώσουν ΟΛΟΙ, πως μπορεί να έχουμε εκπλήξεις την τελευταία στιγμή, τότε δηλαδή που κανείς δεν πρόκειται να μπορέσει να τις ανατρέψει.