Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Α ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Α.Ε.Λ. -  ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1-1
  Δεν κατάφερε να κερδίσει η ομάδα μας τον ΑΟ Αγίου Αθανασίου παρόλο που είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα είχε καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι της, προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις και δύο φορές ο Νάνος μόνος απέναντι από....
τον τερματοφύλακα Γρηγορόπουλο δεν βρήκε τον στόχο, μάλιστα στο 30΄ πάλι ο Νάνος σε καρφωτή  κεφαλιά  βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Το γκολ δεν ήρθε ούτε σε φάσεις για γκολ με τους Τζάνο και Καρλατήρα.
Στο ίδιο διάστημα η ομάδα του ΑΟ Αγίου Αθανασίου  δεν δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία μας αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 47΄ από κόρνερ που δεν υπήρχε κέρδισε πέναλτι και ο Τρίκας με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του.
Το γκολ αυτό δεν χάλασε τον ρυθμό στο παιχνίδι της Α.Ε.Λ  και παρόλο που το δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε αρκετές διακοπές η ομάδα μας δημιούργησε φάσεις μπορούσε να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Καρλατήρα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Παναγιώτου στο 71΄ που θα μπορούσε δώσει και την νίκη για την ομάδα μας στο 89΄αλλά  ο Γρηγορόπουλος είπε όχι. 

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Κοντογιαννίδη,Περούλια και Ποδαρά.

ΑΕΛ: Μίχος, Μπασούκος, Τρίκας (62΄Παπαγεωργίου), Πόγκας, Τζάνος, Καρλατήρας, Ρουμελιώτης,Νάνος (69΄Παναγιώτου), Τόγκος (62΄Δάδινας), Μαίσογλου (90΄Κουλοχέρης),Μάκ Κόλλιας.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον  ΑΟ Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου  το Σάββατο  9/3 και ώρα 15.30 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.


ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ 14 ΜΕ 9-1 ΤΟΝ ΑΟΦ ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
Με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισε η ομάδα Κ14 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα  του ΑΟΦ Λήλα Βασιλικού με 9-1.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν Κουβρούκης  3, Μαρτσούκος Σ. και Ν. από 2 και οι Μπεληγιάννης, Σταγάκης.
Το γκολ της ομάδας του ΑΟΦ Λήλα Βασιλικού σημείωσε ο Ζαχαριάς.