Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Καλή επιτυχία σε όλους

Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία να έχουν στις εκλογές του Μαΐου.
Τίποτα και για κανέναν δεν είναι εύκολο και αυτό το ξέρουν όσες και όσοι έχουν κάποια εμπειρία από προεκλογικούς αγώνες.
Φίλες και φίλοι, δεν έχουμε καμία διάθεση για παρεξηγήσεις.
Ο καθένας έχει την δική του άποψη.
Για τον Δήμο Χαλκιδέων τα πράγματα για μας είναι απλά.
Η παράταξη της κυρίας Βάκα συνεχίζει με βασικό κορμό τα στελέχη που στις προηγούμενες εκλογές, την Α΄ Κυριακή την έφεραν πρώτη και με διαφορά από τον....
δεύτερο κύριο Παγώνη ο οποίος είχε στο ψηφοδέλτιο τον κύριο Καθαροσπόρη και την κυρία Ζλακώνη.
Η παράταξη της κυρίας Βάκα δεν ήταν αυτή που διοίκησε τον Δήμο τα τελευταία 5 χρόνια.
Ο κύριος Παγώνης διοίκησε.
Εμείς λοιπόν έχουμε την άποψη πως η κυρία Βάκα θα είναι στην Β΄ Κυριακή και απλά περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της. Ένας φίλος ο οποίος στηρίζει τον Βασίλη Καθαροσπόρη, έχει την άποψη πως στην Β΄ Κυριακή θα περάσουν ο κ. Καθαροσπόρης και ο κύριος Παγώνης και θα μείνει εκτός η κυρία Βάκα. Είναι η άποψή του κι εμείς την σεβόμαστε, αλλά θα του επισημάνουμε κάτι.
Παγώνης και Καθαροσπόρης μαζί στις προηγούμενες εκλογές, πήραν περίπου 14.000 ψήφους και περίπου 30%. Για να περάσουν και οι δύο στην Β΄ Κυριακή θα πρέπει να πάρουν το 50% της παράταξης Βάκα δηλαδή περίπου 10.000 ψήφους και να διατηρήσουν το 100% των δικών τους ψηφοφόρων!!!! Να ρίξουν δηλαδή στις 10.000 ψήφους την κυρία Βάκα και να πάρουν από 12.000 ψήφους ο καθένας, αλλά και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι Καλαθέρης, Τζαβάρας και Μιντζιφίρη να πάρουν συνολικά  περίπου 5-6.000 ψήφους.
Αγαπητέ μου φίλε, δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο, αλλά κάτι μετράς λάθος.
Εμείς επιμένουμε. Η Βάκα θα είναι στην Β΄ Κυριακή και ψάχνουμε για τον δεύτερο που θα περάσει.