Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Καλά παιδιά

Δεν έχουμε τίποτα απολύτως εναντίον των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ. Είναι πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και καλά παιδιά. Είναι αλήθεια πως εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και γράφουμε την άποψή μας.
Από το Καλοκαίρι γράφαμε πως αυτή η ομάδα μπορεί να έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αφού έριξε χρήμα και έπαιρνε τους πάντες, αλλά μόνο με τα λεφτά δεν φτάνεις τον στόχο....
και ιδιαίτερα όταν αγοράζεις μεν, αλλά δεν οργανώνεις σωστά δε.
Καλά παιδιά οι ποδοσφαιριστές, αλλά τι έγινε με τους προπονητές;
Θυμόσαστε που είχαμε γράψει πως μέχρι την Κυριακή θα απομακρυνόταν προπονητής; Έπαιξαν επίτηδες καθυστέρηση οι διοικούντες τον ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ και αντί για Κυριακή απομάκρυναν τον κύριο Λύκο την Τετάρτη!!!!
Αγαπητοί ποδοσφαιριστές όταν σε μια ομάδα, ο προπονητής δεν έχει τον πρώτο λόγο η ομάδα δεν έχει καμία τύχη, εκτός κι αν οι παράγοντες είναι ισχυρές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες. Υπάρχει κάτι τέτοιο στην ΑΡΤΑΚΗ; 
Με το ΕΓΩ και το ΠΛΗΡΩΝΩ δεν φτάνεις στον στόχο. Όταν υποτιμάς τον αντίπαλο, όταν επιτρέπεις σε ποδοσφαιριστή να λέει το ή εγώ ή ο προπονητής, όταν επιτρέπεις σε ποδοσφαιριστή, όσο καλός κι αν είναι, να έχει λόγο στο ποιοι θα είναι βασικοί, στο στόχο δεν θα φτάσεις. 
Αγαπητοί ποδοσφαιριστές του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ αυτά δεν είναι φαντασιώσεις, αλλά η πραγματικότητα.