Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Εφαρμογή κανονισμών

Τα πράγματα είναι πολύ απλά κύριοι.
Η Πειθαρχική έκανε απλά αυτά που λέει ο Πειθαρχικός Κώδικας και τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Η άποψή μας για τα όσα συνέβησαν στην Ιστιαία και η ομάδα έχασε τον αγώνα και τους  βαθμούς, αλλά έχει και την αφαίρεση 3 βαθμών, είναι αυτή που γράψαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις και δεν αλλάζει.
Ας μας πούνε γιατί δεν υπάρχει ούτε μία απλή δήλωση για το γήπεδο-  χωράφι της Ιστιαίας.
Κύριοι οι πολιτικοί πρέπει να μείνουν μακριά από το ποδόσφαιρο και να μην μπερδεύουν τα πράγματα. Τα παπαγαλάκια και φερέφωνα των πολιτικών και αυτοί....
που κάνουν κωλοτούμπες στα θέματα της αυτοδιοίκησης, ας κοιτάξουν το πόσο κακό έχουν κάνει στο ποδόσφαιρο την Βόρειας Εύβοιας ας βάλουν μυαλό κι ας κάνουν τις δουλίτσες τους.
Κύριοι ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου πολεμήθηκε όσο κανένας, από ζηλιάρηδες, από εχθρούς, "από φίλους και αδερφούς" και από αυτούς τους οποίους δεν προσκύνησε ποτέ. Τους νίκησε, γιατί δεν ήταν μόνος του. Είχε δίπλα του συνεργάτες και ανθρώπους που πραγματικά τον αγαπούν και τον εκτιμούν. Είχε δίπλα τους τους παράγοντες του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου οι οποίοι τον στήριξαν με την ψήφο τους.
Τώρα δεν έχει καμιά δυσκολία να πάει σπίτι του και να φροντίσει την υπέροχη οικογένειά του και τις επιχειρήσεις του. Ο πρόεδρος δεν περιμένει να τακτοποιήσει τα παιδιά του στο ποδόσφαιρο. Δεν περιμένει πλέον τίποτα, αφού έφτασε εκεί που δεν έφτασε άλλος παράγοντας της Εύβοιας. 
Εμείς ένα μόνο έχουμε να γράψουμε. Τιμή μας που επιμέναμε στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Είχαμε πολύ πριν τις εκλογές, την άποψη που είχαν στις εκλογές τα 88 από τα 89 Σωματεία και αυτό μας γέμισε χαρά.
Κύριοι σταματήστε τον πόλεμο προς τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, γιατί κάνετε κακό στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.