Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τι να γράψουμε τώρα απ΄ όλα αυτά που μας είπε ο αγαπητός Δημήτρης;
Είναι ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από τότε που γεννήθηκε και ενώ γέμισε σχεδόν 6 δεκαετίες ζωής ομάδα δεν άλλαξε και την πονάει πραγματικά.
Δεν έχουμε ομάδα λέει ο Δημήτρης, αλλά ψάχνει να δει τι είναι αυτό που κάνει τους πάντες να μισούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να θέλουν να τον διαλύσουν.
Δημήτρη έχεις δίκιο. Δεν έχουμε απαντήσεις στο γιατί. Όλοι θα ήθελαν να είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά όταν δεν είναι τον πολεμούν. Επέτρεψέ μας όμως να γράψουμε πως ...
τον πολεμούν περισσότερο αυτοί που κατά καιρούς αναλαμβάνουν να τον οδηγήσουν ψηλά ή να τον σώσουν.
Αγαπητέ Δημήτρη, συμφωνούμε στο ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά βλέπεις τι γίνεται. Ο τελευταίος κερδίζει τον πρώτο χωρίς κάποια δυσκολία και αυτά θα τα δούμε μέχρι το τέλος.
Ο  ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει μπροστά σε άδειο γήπεδο. 
Απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές και από αυτές θα παίξει 2 στην Χαλκίδα και 2 εκτός.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΕΝΤΟΣ
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ ΕΚΤΟΣ
ΧΑΡΑΥΓΙΚΟ ΕΚΤΟΣ
ΑΙΟΛΙΚΟ ΕΝΤΟΣ

Δημήτρη για να έχει σίγουρη την παραμονή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να κερδίσει τα εντός έδρας παιχνίδια και να μην χάσει από τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ.
Εδώ που φτάσαμε τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά πρέπει ΟΛΟΙ να βάλουμε ένα χεράκι, για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Εύχομαι να βγεις αληθινός στο μήνυμα που έστειλες: "Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πεθαίνει".
Όσο για την ομάδα της Ερέτριας δεν μπορώ να γράψω κάτι, αφού δεν ήμουν εκεί και δεν είδα τον αγώνα και την όποια συμπεριφορά. Όλοι κρινόμαστε.