Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας.
- Η βία στα γήπεδα της Εύβοιας καλά κρατεί και όπως λέει με ανακοίνωσή του και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα ξεκίνησαν πριν καιρό, όταν κάποιοι δεν κατάφεραν να ελέγξουν το χώρο της διαιτησίας και να δημιουργήσουν την παράγκα "του παλιού καλού καιρού" γι΄ αυτούς. Τα ψέματα τελείωσαν. Αφού δεν....
κατάφεραν  "να τελειώσουν" στις εκλογές τον Παπακωνσταντίνου, αποφάσισαν να χτυπήσουν στους διαιτητές, ώστε να χαλάσουν την εικόνα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου. Θα φάνε τα μούτρα τους.

- Σχεδόν ένα χρόνο πριν, ξεκίνησαν τα πάντα, τότε που κακώς παραιτήθηκε ο Παπακωνσταντίνου και κάποιοι "μπούκαραν" στην ΕΠΣΕ και έλεγαν "τέρμα αυτά που ξέρατε. Τελείωσε ο Παπακωνσταντίνου. Τώρα αλλάζουν όλα"!!!
Προσπάθησαν να πετύχουν τον στόχο τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. "Μπούκαραν" και στα γήπεδα βρίζοντας και απειλώντας διαιτητές. "Θα σε τελειώσω. Γαμώ την διαιτησία σας. Είσαι τελειωμένος" και διάφορα τέτοια στόλιζαν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς αυτοί οι τύποι είναι στα πόδια της ΕΠΣΕ και φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.

- Πριν λίγο καιρό τους ακούσαμε και σε ραδιοφωνικές εκπομπές να λένε διάφορα τρελά και να απειλούν. Τι έκανε η ΕΠΣΕ και η Επιτροπή Διαιτησίας; Μάλλον δήλωσαν κουφαμάρα. Τι έκαναν για τους διαιτητές που δέχθηκαν επιθέσεις; Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα, αλλά με τον τρόπο τους χάιδεψαν αυτούς τους τραμπούκους. Η τιμωρία για τον οποιονδήποτε την προκαλεί, πρέπει να είναι εξοντωτική και ιδιαίτερα στους υπότροπους. Δεν είναι όμως για κάποιους και μονίμως την πληρώνουν κάποιοι οι οποίοι λένε καμιά μαλακία.

- Η Πειθαρχική Επιτροπή θα πρέπει να καταλάβει πως για το εδώ που φτάσαμε, έχει μεγάλη ευθύνη, αφού θέλησε να καλύψει τον φίλο των φίλων της και άνοιξε τους ασκούς του ΑΙΟΛΟΥ. Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα τα πάντα, αλλά η Πειθαρχική επέλεξε να μην εφαρμόσει τον κανονισμό προς το αυστηρότερο, αλλά προς το ηπιότερο. Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

- Τώρα τι κάνουμε; Καμία ανοχή σε θέματα βίας. Αν η αρμόδια επιτροπή δεν ξέρει να διαβάζει τα όσα γράφουν οι διαιτητές, τότε θα έρθουν τα χειρότερα.  Καλές οι ανακοινώσεις, αλλά με την δήλωση συμπαράστασης στους διαιτητές δεν υπάρχει λύση. ΄Οσοι  θέλουν την δημιουργία παράγκας να απομακρυνθούν αμέσως από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ας λύσουν το θέμα με το κόμπλεξ που έχουν με άλλους τρόπους. Είναι κατώτεροι και πρέπει να το καταλάβουν. Θέλουν να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα μέσα στα γήπεδα και ξεσπούν στους διαιτητές και όχι μόνο. Οι αρμόδιοι του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου να τους τελειώσουν τώρα, εφαρμόζοντας τους κανονισμούς.