Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Αλήθειες με ονοματεπώνυμο

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, οι ανακοινώσεις, οι συγνώμες και τα συγχωροχάρτια, είναι ασπιρίνες για να καταπολεμηθεί ο καρκίνος, δηλαδή η βία στους χώρους του αθλητισμού.
Ποιους διαιτητές προσπαθούν κάποιοι να τελειώσουν;
Είδαμε φαινόμενα βίας κατά Χουλιάρα, κατά Γκάτσιου, κατά Κασομούλη, κατά Παπακυριάκου, κατά Βελέντζα, κατά Φώτη και Αντωνίου τελευταία. Μπορεί να ξέχασα κάποιους και ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη.
Κύριοι για πάτε σ΄ έναν καθρέφτη και κοιτάξτε καλά αυτό που βλέπετε.
Να χαρακτηρίζει κάποιος τον Φώτη χειρούργο και να ζητάει από την ΕΠΣΕ να τον τελειώσει για να έχουμε κάθαρση στην διαιτησία!!!!! Ποιος το ζητάει; Αυτός που οδήγησε πρόεδρο της ομάδας και όλη την ομάδα σε επίθεση εντός γηπέδου κατά ανθρώπου της ....
ενημέρωσης, λέγοντας πως απειλούσε ή έκανε κάτι προς την κόρη του!!!!!! Δεν τα ξεχνάμε αυτά, γιατί στο τέλος αποδείξαμε πως έλεγε ψέματα. Ο κύριος Φώτης είναι πάντα ήρεμος, πάντα ευγενικός και κανείς δεν μπορεί να του πει πως είναι "παράγκα". Ο κύριος Φώτης είναι κύριος και απλά δεν κάνει "εκπτώσεις".
Να χαρακτηρίζει κάποιος τελειωμένο τον Κασομούλη και να τον απειλεί πως δεν θα ξανασφυρίξει στην Α΄ Κατηγορία και πως θα του κόψει την διαιτησία!!! Αυτά εναντίον του Κασομούλη. Ξέρετε γιατί; Γιατί έχει πει πως τιμά τον Παπακωνσταντίνου, τον Πίσχινα και τους ανθρώπους της ΕΠΣΕ και γι΄ αυτόν το 50 - 50 είναι νόμος.
Ας μην συνεχίσουμε γιατί θα κουράσουμε με τους διαιτητές.
Ποιοι είναι οι παράγοντες που λένε και κάνουν όλα αυτά εναντίον των διαιτητών;
Ποιος λέει τα όσα λέει για τον κύριο Φώτη;
Ο κύριος Τσελίκας, τον οποίο ξέραμε ως προπονητή και μας προέκυψε πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Ποιος λέει τα όσα λέει για τον κ. Κασομούλη, αλλά και τον κύριο Χουλιάρα;
Ο κ. Τζαφέρος ο οποίος δηλώνει παράγοντας ομάδας, ενώ δεν έχει δικαίωμα να είναι, αφού το παιδί του έχει κατάστημα αθλητικών ειδών.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν τρομάζουμε ούτε με τις απειλές, ούτε και με τις συκοφαντίες. Ας συνεχίσουν να κάνουν ότι κάνουν, αν η Επιτροπή Διαιτησίας, η Πειθαρχική Επιτροπή και γενικότερα η ΕΠΣΕ κλείνουν αυτιά και μάτια. Εμείς θα γράφουμε την αλήθεια και θα την γράφουμε με ονοματάκια.
Πρόεδρε της ΕΠΣΕ κύριε Παπακωνσταντίνου, ΤΩΡΑ το μαχαίρι στο κόκαλο. ΤΩΡΑ μηδενική ανοχή προς κάθε κατεύθυνση.