Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ, η συνέχεια

- ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΗΛΑΣ: Την πρώτη θέση έχει στόχο ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και είναι κοντά κατά την άποψή μας, αφού ο άλλος διεκδικητής ψάχνει ακόμη να βρει τον προπονητή με τον οποίο θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Ο ΛΗΛΑΣ θέλει κάποιους βαθμούς ακόμη για να κουμπώσει την παραμονή του στην κατηγορία. Θα γίνει καλός αγώνας σήμερα στα Ψαχνά και είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν γκολ και ...
θέαμα.

- ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ: Κανείς δεν ξέρει πως θα εμφανισθούν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, αφού είχαν ήττες με μεγάλο σκορ την προηγούμενη αγωνιστική. Η ΑΡΤΑΚΗ συνεχίζει το σήριαλ με τους προπονητές, αφού ξεκίνησε με Ζέρβα, πέρασε στον Μαύρο, συνέχισε με Λύκο και επανέφερε τον Μαύρο!!!! Η ΑΡΤΑΚΗ έρχεται από το βαρύ 4 - 1 από τον ΗΡΑΚΛΗ και ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έχασε στην έδρα του με 0 - 3 από τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ. Φυσιολογικό φαβορί η ΑΡΤΑΚΗ και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ξεσπώντας στον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ. Οι φιλοξενούμενοι πάνε για να κάνουν την προσπάθειά τους και ότι βγει.

- ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΩΡΕΟΙ: Την Κυριακή αυτός ο αγώνας με τους γηπεδούχους να είναι στα ψηλά και τους φιλοξενούμενους στα χαμηλά. Δεν έχει πρόβλημα η ΣΚΕΠΑΣΤΗ και θα παίξει χωρίς άγχος, αλλά οι ΩΡΕΟΙ θέλουν βαθμούς για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

- ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΒΑΤΩΝΤΑΣ: Τι να γράψουμε τώρα; Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ έχει 21 βαθμούς και είναι ένα κλικ από την ζώνη υποβιβασμού και ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ λίγο παραπάνω με 22 βαθμούς. Αν το ΑΥΛΩΝΑΡΙ κερδίσει, αφήνει πίσω του τους φιλοξενούμενους και μπορεί να βρεθεί και στην μέση της βαθμολογίας. Την Κυριακή και αυτός ο αγώνας.