Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και να είσθε καλά.

- Γιορτή της Γυναίκας σήμερα και να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες, αρχίζοντας από την γυναίκα Γεροβασίλη και την γυναίκα Παπακώστα, Δεν θα κάνουμε τώρα ανάλυση.

- Στην Βόρεια Εύβοια ένας κύριος και 2 - 3 φίλοι του φόρεσαν τα μαύρα και από χθες κλαίνε για την καταδίκη του κυρίου Γκαγκάτση. Κοιτάξτε να δείτε που από σήμερα θα υψώσουν μαύρες σημαίες στο δημαρχείο της Ιστιαίας, στο γήπεδο, αλλά και στον Οργανισμό Άθλησης αφού....
είναι άνθρωπος του αθλητισμού!!! Αλήθεια μήπως μπορεί "να ανακληθεί" η απόφαση;

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει αρχίσει εδώ και καιρό την προετοιμασία για το Κύπελλο Εύβοιας, αφού είναι στον τελικό. Μπορεί να μην κατάφερε να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική, αλλά το Κύπελλο πολύ θα το ήθελε. Τώρα θα μας πείτε πως αν χάσει και το Κύπελλο ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ θα πέσουν κεραυνοί, αλλά  τι να κάνουμε. Πάντως ο προπονητής της ΕΡΕΤΡΙΑΣ ο κ. Δημήτρης Βαλκάνος πάει σε ακόμη έναν τελικό και θα συναντήσει εκεί ως αντίπαλο τον αδερφό του Αλέξανδρο. Την προηγούμενη φορά ο Αλέξανδρος ήταν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ "χορεύει" αύριο Σάββατο και πολύ θα ήθελα να είναι εκεί και οι πρώην πρόεδροι και τα πρώην μέλη του ΔΣ. Πάντως η ομάδα στις 12:00 έχει φιλικό αγώνα με τον Ιωνικό στην Αθήνα. Χορέψτε όλοι σήμερα, αλλά φροντίστε ώστε η ομάδα να μην χορέψει τον χορό του Ζαλόγγου!!

- Έχουμε και γράφουμε: 0-3 + -3 + 4 εκ + κλεισ κερ + προ = 100% ανάκλ. στοχ. Δίδαγμα Κάθε ψευτομαγκιά έχει την τιμή της.

- Ας παρεξηγήθηκαν κάποιοι φίλοι μας. εμείς τους γράψαμε την αλήθεια. Ελπίζουμε να θυμηθούν τα πάντα το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. 

- Καλημέρα στα  Ψαχνά. Φανταστείτε τι θα γίνει στα Ψαχνά αν το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας τελειώσει πριν την Κυριακή των εκλογών και ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι πρωταθλητής. Κύριε Στούπα 500 υποψήφιοι θα είναι στο γήπεδο για μια φωτογραφία με τους παράγοντες τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του ημίθεου!!! Φαντάσου την εικόνα με τον Παπακωνσταντίνου να δίνει το κύπελλο στην ομάδα και πίσω του να είναι ο Ψαθάς, η Γκόγκου, ο Κουλοχέρης, η Πύθουλα, ο Σπανός, ο Αναγνωστάκης, ο Γκλέτσος και άλλοι υποψήφιοι. Λοιπόν έχουμε πρόταση. Όποιος υποψήφιος θέλει κατά την ώρα της απονομής να είναι στον αγωνιστικό χώρο, να έχει πληρώσει εισιτήριο 100 ευρώ και να πληρώνει για κάθε φωτογραφία 50 ευρώ.!!!