Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά, τουλάχιστον στην υγεία σας, αλλά γιατί όχι, να πιάσετε και το τζόκερ σήμερα.

- Ούτε γι΄ αστείο δεν είναι πρώτη είδηση το ότι "έφαγαν" τον Λύκο, από την ομάδα της Αρτάκης!!!! Αργότερα θα γράψουμε κάτι.

- Μπράβο στην Κ16 της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ η οποία κέρδισε χθες την αντίστοιχη της Βοιωτίας με 2 - 0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τον προπονητή κύριο Μιχάλη Μαύρο και τους ....
ανθρώπους της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Καλή συνέχεια.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πέρασε με νίκη από τους ΩΡΕΟΥΣ και τώρα θα υποδεχθεί στην έδρα του τον ΛΗΛΑ, το Σάββατο. Η ομάδα των ΩΡΕΩΝ την Κυριακή θα πάει στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ. Η ομάδα των Ψαχνών ξεκίνησε ήδη το πρόγραμμα αγώνων κάθε Τετάρτη και κάθε Κυριακή, ενώ το ίδιο θα κάνουν πλέον και οι άλλες ομάδες.

- Ο φίλος μας ο κ. Βασίλης Βούλγαρης υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ του Βασίλη Καθαροσπόρη, ενοχλήθηκε από ένα σχόλιό μας για δημοσκοπήσεις, αλλά εμάς δεν μας ενοχλεί αυτό. Αυτά τα σχόλια καλό κάνουν και όχι κακό. Πάντως αυτές οι δημοσκοπήσεις δεν είναι δικές μας και ο κ. Βούλγαρης πιστεύουμε πως ξέρει ποιος τις κυκλοφορεί.

-  Περιμένουν όλοι τις ανακοινώσεις της ΕΠΣ Εύβοιας, για να διαπιστώσουν αν πραγματικά η νέα διοίκηση και ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου, έχουν την διάθεση να μην βάλουν νερό στο κρασί τους. Αν δεν το κάνουν και αφήσουν την κατάσταση όπως έχει, τότε θα έρθουν τα χειρότερα και την ευθύνη θα την έχει η διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αφού θα έχει δεχθεί το "εμείς σας ψηφίζουμε και πρέπει να μας προστατέψετε!!!!

- Ο κύριος Φάνης Σπανός όπως όλοι ξέρουν είναι το φαβορί για να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, γιατί πραγματικά το αξίζει, γιατί έχει κάνει έργο, γιατί δεν θυμάται τους πολίτες μόνο στις εκλογές, γιατί δεν περίμενε ποτέ το βόλεμα σε κυβερνητική θέση και πολλά άλλα. Εμείς δεν αλλάζουμε την άποψή μας και λέμε στους φίλους μας, να δώσουν δύναμη στον Φάνη Σπανό με την ψήφο τους.  Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς πιστεύουμε στον Φάνη και δεν κάνουμε κωλοτούμπες και δεν μας ενδιαφέρει η σχέση του με τους ανθρώπους της ενημέρωσης, κάποιοι από τους οποίους, έκαναν μια υπέροχη κωλοτούμπα. Εμείς και την καλημέρα να μας κόψει, δεν θ΄ αλλάξουμε άποψη.