Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίζει γενικώς το τοπίο.

- Στην Περιφέρεια τα πράγματα είναι καθαρά, αφού ο κ. Φάνης Σπανός θα είναι πρώτος και για την δεύτερη θέση θα δοθεί μάχη. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο κύριος Σπανός δεν θα κάνει πολλά και μεγάλα λάθη στον προεκλογικό του αγώνα, ώστε να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης θα πάρει την βάση των φανατικών του...
ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν μπορεί να βρει ανταπόκριση στους πολίτες της Περιφέρειας οι οποίοι θέλουν έτσι να τιμωρήσουν την κομματική του στήριξη.

- Στον Δήμο Χαλκιδέων αυτή την στιγμή και σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που δεν κυκλοφόρησαν, ο Βασίλης Καθαροσπόρης θα πρέπει να δώσει μάχη για να μπορέσει να είναι στην Β΄ Κυριακή. Πιστεύουμε πως σύντομα ο έμπειρος κύριος Καθαροσπόρης, θ΄ αρχίσει να ρίχνει στην μάχη τα όπλα του, εκτός κι αν δεν έχει.  Η κυρία Βάκα θα είναι άνετα στην Β΄ Κυριακή και απλά περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της. 

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι δηλώνουν πως πάνε καλά και πως θα είναι οι νικητές. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί και πρέπει να προσέχουν ΟΛΟΙ τους, πολλοί. Εκεί εκτός από τους υποψηφίους Δημάρχους έχουμε και μια μάχη για τους υποψηφίους συμβούλους οι οποίοι προσπαθούν ώστε να είναι στην πρώτη 5άδα για να έχουν σίγουρη την εκλογή τους.

- Στον Δήμο της Ερέτριας η δήμαρχος Αλημπατέ κερδίζει τις εντυπώσεις ως προς το ψηφοδέλτιο και κανείς δεν αμφισβητεί το ότι θα περάσει στην Β΄ Κυριακή. Φυσικά υπάρχουν κι εκεί πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι και κανείς δεν ξέρει τι συμμαχίες θα προκύψουν.