Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Θέλουμε δημόσια να απαντήσουμε σ΄ έναν άνθρωπο τον οποίο εκτιμούμε και σεβόμαστε και στον οποίο έχουμε και υποχρέωση, αφού πάντα μας στηρίζει.
Είχε λοιπόν μια απορία.
Πως είναι δυνατόν να μην στηρίζουμε ένα ψηφοδέλτιο για να εκλέξει δήμαρχο και να στηρίζουμε κάποιους υποψηφίους συμβούλους.
Αγαπητέ, πανεύκολο.
Την πρώτη Κυριακή θα εκλεγούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και όχι ο δήμαρχος.
Εμείς λοιπόν θα στηρίξουμε υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, ώστε να είναι μέσα στην πρώτη 5άδα η οποία ότι κι αν γίνει, θα πάρει θέση στο επόμενο ....
Δημοτικό Συμβούλιο. Θα κάνουμε αγώνα και τον έχουμε αρχίσει, ώστε αυτοί που θα ψηφίσουν αυτό το ψηφοδέλτιο, να δώσουν τον σταυρό προτίμησης σ΄ αυτά τα πρόσωπα που πιστεύουμε πως θα δουλέψουν για τους δημότες.
Τώρα κάθε υποψήφιος δήμαρχος έχει την δική του επικοινωνιακή πολιτική και θα την εφαρμόσει με τα εργαλεία που επέλεξε. Εμείς δεν μπορούμε να ακολουθούμε μια επικοινωνιακή πολιτική, με την οποία δεν συμφωνούμε.
Η θέση μας για τον Δήμο ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ είναι γνωστή και δεδομένη. Εμείς δεν παίζουμε κρυφτούλι.
Πήραμε θέση εδώ και καιρό και αυτό θα έπρεπε να το σεβαστούν όλοι, γιατί θα μπορούσαμε να δηλώνουμε ουδέτεροι και να έχουμε κι εμείς μερίδιο από την διαφημιστική πίτα πολλών υποψηφίων. Έτσι δεν είναι;
Λοιπόν καθαρές κουβέντες. Δεν περιμένουμε τίποτα από κανέναν.
Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Εμείς όταν έρθει η ώρα, θα γράψουμε την πρότασή μας για τον σταυρό προτίμησης και το βράδυ της Κυριακής των Εκλογών το αποτέλεσμα αυτής της πρότασης θα είναι φανερό.