Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας.

- Σήμερα θα ξεκινήσουμε με τις ευχές μας προς την Κ16 της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ η οποία αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κ16 ΒΟΙΩΤΙΑΣ στις 14:30 στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ. Η ομάδα μας σαφώς και είναι καλύτερη, αλλά ο αγώνας είναι δύσκολος και πρέπει ο κόσμος να βρεθεί στο....
γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα. Καλή επιτυχία-πρόκριση.

- Σήμερα έχουμε και τον αγώνα ΩΡΕΟΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ο οποίος αν δεν κάνουμε λάθος έχει αναβληθεί εξ αιτίας του καιρού και της κατάστασης του γηπέδου δύο τουλάχιστον φορές. Οι ΩΡΕΟΙ θέλουν την νίκη και τους βαθμούς για να έχουν ελπίδες παραμονής και ο ΗΡΑΚΛΗΣ για να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

- "Μας μάλωσαν" κύριοι της ενημέρωσης, αφού μας είπαν πως ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ με την νίκη της ομάδας του επί της ΑΡΤΑΚΗΣ απάντησε σ΄ αυτούς που του έκαναν σκληρή κριτική μετά την ισοπαλία με την ΔΡΟΣΙΑ!!! Κύριοι πολλά ανέκδοτα λέτε τελευταία και δεν σας πάει. Οι επιθυμίες σας είναι γνωστές. Εμείς κάνουμε κριτική όχι μόνο στον κύριο Μεθενίτη, αλλά και στους ποδοσφαιριστές και στην διοίκηση και στους φίλους της ομάδας, για έναν απλούστατο λόγο. Θέλουμε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το έχουμε δηλώσει. Δεν μας ενδιαφέρει κανενός η απάντηση. Στο κάτω κάτω με απαντήσεις δεν κατακτάς τίτλους. Χάνεις τίτλους όταν δεν δείχνεις την αξία σου στο γήπεδο. Έχετε την εντύπωση πως κατακτάς το πρωτάθλημα επειδή κέρδισες την ΑΡΤΑΚΗ; Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει από εδώ και στο εξής να μην χάσει κανέναν αγώνα, ώστε να δείξει πως αξίζει να είναι πρωταθλητής. Αλήθεια γιατί δεν γράψατε κάτι και για τον κύριο Λύκο; Αυτός έδωσε απαντήσεις ή όχι; Μας αρέσει που μετά από κάθε αγώνα είσθε με τον νικητή!!!!!

- Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ δεν είναι χθεσινή ομάδα και πρέπει ν΄ αντιμετωπίσει τα προβλήματά της σοβαρά. Κανείς διαιτητής και καμία ΕΠΣΕ δεν της φταίει. Η ομάδα έχει διασυρθεί με όσα συνέβησαν από την ώρα που ανέβηκε στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Θυμόσαστε την συμπεριφορά προς τον προπονητή κύριο Γουρνά, την συμπεριφορά προς τους άλλους προπονητές, την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, την μη συμμετοχή στα Τοπικά πρωταθλήματα και τα όσα έλεγαν μέλη της διοίκησης με ανακοινώσεις τους. Αυτό όλο είναι διασυρμός και όχι μια απόφαση του διαιτητή. Κύριοι δεν ξεκίνησαν τα επεισόδια από την κερκίδα, στον αγώνα με το Προκόπι. Ξεκίνησαν από τον αγωνιστικό χώρο. Εκεί έγινε το έλα να δεις.  Τα γήπεδα κύριοι δεν είναι ο χώρος που θα πάει για εκτόνωση κάποιος ποδοσφαιριστής, προπονητής, παράγοντας ή φίλαθλος.
Να τελειώνουμε λοιπόν. Οι τραμπουκισμοί και η όποια βία δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα και φυσικά κανείς δεν πρέπει να φοβάται για να πάει στο γήπεδο της Ιστιαίας και σε όποιο γήπεδο. 

- Ο Αντώνης Αυλωνίτης το Σάββατο θα παίξει φιλικό στην Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι με αντίπαλο τον Ιωνικό. Νωρίς ο αγώνας, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ "χορεύει" το βράδυ και πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να προλάβουν να ετοιμαστούν.