Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Άποψή μας

Φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά και διαβάζουμε ανακοινώσεις οι οποίες δείχνουν πως κάποιοι ή δεν ξέρουν να διαβάσουν ή απλά διαβάζουν αυτά που θέλουν και όχι αυτά που γράφουν οι άλλοι.
Σε ποια ανακοίνωση ο κύριος Παπακωνσταντίνου κάνει ειδική αναφορά σε ομάδες της Βόρειας Εύβοιας και λέει πως έχουν ξεφύγει;
Κύριοι διαβάσαμε την ανακοίνωση Παπακωνσταντίνου και δεν κάνει καμιά αναφορά σε ομάδες της Βόρειας Εύβοιας.
Την καραμέλα που λέει πως οι διαιτητές πληρώνονται δεν μπορούμε ΄να καταλάβουμε γιατί την έχουν κάνει μπαλάκι και την ρίχνουν ο ένας ....
στον άλλον. Ο ραδιοφωνατζής που και το είπε και το έγραψε, επιμένει να το λέει κι αυτός;
Πληρώνονται και οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές και όλοι κατά έναν τρόπο έχουν την αμοιβή τους. Φυσικά την μεγαλύτερη αμοιβή την έχουν οι περισσότεροι παράγοντες οι οποίοι είναι στα σωματεία, για το βιογραφικό, για αναγνωρισιμότητα και άλλα τέτοια.
Καραμέλα έγινε πως ο Παπακωνσταντίνου είναι πρόεδρος επειδή τον ψήφισαν οι παράγοντες και γι΄ αυτό δεν πρέπει να τιμωρεί τους παράγοντες, αλλά τους διαιτητές!!!!
Νέος νόμος είναι αυτός;
Κύριοι οι παράγοντες που ψηφίζουν Παπακωνσταντίνου με την καρδιά τους, δεν θα έλεγαν ποτέ αυτά που ακούμε και διαβάζουμε τελευταία.
Ο κύριος Παπακωνσταντίνου είναι πρόεδρος, γιατί τον ψήφισαν οι 11 του Διοικητικού Συμβουλίου και  εκλέχθηκε ως μέλος του ΔΣ επειδή τον ψήφισε σχεδόν το 100% των Σωματείων.
Κύριοι καθαρές κουβέντες.
Όποιος ανοίγει το στόμα του και λέει διάφορα ή γράφει διάφορα σε ανακοινώσεις, έχει δύο επιλογές.
- Κάνει μια κωλοτούμπα ή κάνει την κοτούλα και ανακαλεί τα όσα είπε ή μπορεί να στηρίξει και να αποδείξει αυτά που είπε και έγραψε και επιμένει σ΄ αυτά και θα υποστεί τις συνέπειες.
Αθώωση δεν υπάρχει. Θα πέσουν κάπως στα μαλακά, αλλά μόνο ως προς την ανακοίνωση.
Κύριοι ο Παπακωνσταντίνου είναι πρόεδρος όλων των Σωματείων και θα τηρήσει τους κανονισμούς προς όλους.