Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Α΄ κατηγορία

Σήμερα έχουμε τα 6 από τα 9 παιχνίδια και όλα δείχνουν πως θα έχουμε αποτελέσματα που 'ίσως ξαφνιάσουν και δημιουργήσουν ανακατατάξεις στην βαθμολογία και ιδιαίτερα για τις ομάδες που κινδυνεύουν.
- ΔΡΟΣΙΑ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Οι φιλοξενούμενοι παίζουν για την φανέλα και την τιμή των όπλων αφού εδώ και καιρό έχουν πάρει τον δρόμο για την Β΄ Κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ....
με 22 βαθμούς δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και θέλουν την νίκη.
- ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ: Δύσκολος αγώνας με φαβορί τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ο οποίος έχει 23 βαθμούς και θέλει μόνο νίκη, για ν΄ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια και καίγονται για βαθμούς, αφού αν χάσουν θα παραμείνουν στην 15η θέση και θα τους απομείνουν πολύ λίγες ελπίδες, ιδιαίτερα αν τελικά υποβιβαστούν 4 ομάδες.
- ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά δεν έχουν κανένα βαθμολογικό πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι ένα κλικ από την ζώνη υποβιβασμού και ψάχνουν για βαθμούς. Θα γίνει καλός αγώνας και σίγουρα θα τον απολαύσουν οι φίλαθλοι που θα πάνε στο γήπεδο.
- ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΑΙΔΗΨΟΣ: Οι γηπεδούχοι έχουν 21 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 29.  Κάπου εκεί στην θέση της ΑΙΔΗΨΟΥ πίστευε πως θα βρισκόταν η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και λίγο παραπάνω, αφού στόχος ήταν η 4άδα, αλλά τώρα παλεύει για να μην βρεθεί στην τελευταία 4άδα. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα έχει το άγχος και η ΑΙΔΗΨΟΣ θέλει να μην χάσει, κάτι που το κυνηγάει σε όλα τα παιχνίδια. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πάει εύκολα στην ισοπαλία αφού έχει 6, ενώ η ΑΙΔΗΨΟΣ έχει μόλις δύο. Πιστεύουμε πως αυτός ο αγώνας θα έχει νικητή και προσοχή στις δύο ομάδες γιατί θα είναι διαιτητής ο κ. Κασομούλης με βοηθούς τους κυρίους Κελεπούρη και Βελέντζα και αυτοί και βλέπουν και ακούνε και χάρες δεν κάνουν.