Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Γιατί κύριοι της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ;

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο πρόεδρος της Ενωσης Ιστιαίας ο κ. Δήμος Τσελίκας και τα μέλη του ΔΣ, έφτασαν εδώ που έφτασαν σήμερα. τι χρειαζόταν αυτές οι ανακοινώσεις που διαβάσαμε όλοι από τις 04/03/2019 μέχρι σήμερα; Πρόεδρε κύριε Τσελίκα για να γράψουμε τα πράγματα με το όνομά τους, το μόνο που πετύχατε είναι να δώσετε την ευκαιρία στους ανθρώπους που στείλατε τις ανακοινώσεις, να πάρουν κάτι παραπάνω σε...
ακροαματικότητα ή αναγνωσιμότητα και φυσικά να βοηθήσουν ώστε να τιμωρηθούν άπαντες κι εσείς να φτάσετε στο σημείο πρώτα της αντικατάστασης και μετά της ανάκλησης.
Κύριε Τσελίκα εμάς "δεν μας πάτε' και καλά κάνετε, αλλά αν μας στέλνατε την ανακοίνωση, θα σας λέγαμε να την πάρετε πίσω, γιατί με αυτή τα κάνατε χειρότερα. Δεν μας την στείλατε και έτσι φτάσατε σήμερα στην ανάκληση και αυτό δείχνει πως κάνατε κωλοτούμπες.
Πρόεδρε, η Ένωση Ιστιαίας πέρασε δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, γιατί κάποιοι την χρησιμοποίησαν. Το ίδιο έγινε και τώρα. Κάποιοι ήθελαν "να παίξουν" με την ΕΠΣΕ γιατί έχουν απωθημένα και να που σας έφτασαν.
Πρόεδρε κύριε Τσελίκα αυτούς τους κυρίους έπρεπε να είχατε καταγγείλει αφού αυτοί δεν είναι "χειρούργοι" αλλά "χασάπηδες" και βάζουν τις ομάδες να παίζουν σε  ένα άθλιο γήπεδο και επικίνδυνο.
Σταματάμε εδώ.