Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών - ΠΑΜΕ

Δελτίο Τύπου
Δυνάμεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος παραβρέθηκαν την Τετάρτη 7/3/2019 στα γραφεία της ΕΛΜΕ Εύβοιας. Συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι από σωματεία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θέλησαν να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για να απαιτήσουν να υιοθετηθεί το ψήφισμα που καταδικάζει τη δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης. 
Η ΕΔΕ που κινήθηκε κατά της προέδρου της ΕΛΜΕ Εύβοιας, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη της στην εκπαίδευση, στόχο έχει να μην κουνιέται φύλλο ...
προκειμένου να συνεχίσει να εφαρμόζει την αντεργατική αντιλαϊκή της πολιτική. Αποτελεί πρόκληση για το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος ότι οι εκλεγμένοι των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ ξαφνικά «αρρώστησαν» και οι 4 μαζί και δεν ήρθε κανείς τους στο ΔΣ με σκοπό να μην έχει απαρτία για μην υιοθετηθεί έστω και αυτό το αυτονόητο ψήφισμα στήριξης της συναδέλφου τους.
ΤΟ ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ’ ΑΛΛΟ ΚΑΙ
ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στηρίζουν στην πράξη την προσπάθεια της κυβέρνησης για ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης. Με ανακοινώσεις τους υιοθέτησαν όλα τα προσχήματα που ξεκίνησε η ΕΔΕ. Ουσιαστικά την αποδέχονται και καλούν τους συναδέλφους με σταυρωμένα χέρια να περιμένουν το αποτέλεσμά της. Με τη στάση τους χτυπάνε το σωματείο από τη δική τους μπάντα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συσπείρωση στο Σωματείο για να μπει φρένο σε αυτές τις μεθοδεύσεις.
Καλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση άμεσα.
Χαλκίδα, 7/3/2019