Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Παραπέμφθηκε ο Νίκος Παππάς στο ειδικό δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος για την γνωστή υπόθεση Καλογρίτσα τον οποίο είχε βάλει μπροστά για να στήσει τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ και οι ΣΥΡΙΖΑίοι λένε πως γι΄ αυτούς η παραπομπή είναι παράσημο!!!!! Μάλιστα ο κ. Τσίπρας είπε πως αν γυρίσεις ανάποδα τους ΣΥΡΙΖΑίους, ούτε φράγκο δεν θα πέσει από την τσέπη τους!! Προσέξτε γιατί περιέργως ο Αλέξης δεν είπε ψέματα. Δεν έχουν καταθέσεις σε φράγκα οι ΣΥΡΙΖΑΙοι. Τα έχουν σε ευρώ και σε ακίνητα ή δολάρια. Σε τέτοια δεν ξέρουν τι έχουν οι περισσότεροι. Ρωτήστε.... τον Παπαδημούλη και τους πρώην υπουργούς και θα το διαπιστώσετε, αν και είναι γνωστά αυτά.

- Τελικά τι έγινε με τις παραπομπές στην δικαιοσύνη, υποθέσεων που αφορούν το Δήμο Χαλκιδέων και ειχαν να κάνουν με μηχανήματα που εξαφανίσθηκαν, για χρήματα που δόθηκαν εκεί που δεν υπήρχε λόγος να δοθούν και για υποθέσεις στο τμήμα προμηθειών; Είναι αλήθεια πως είχαν ευθύνες πρώην δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι, αλλά και υπηρεσιακοί;;;; Γιατί δεν αγγίζουν αυτά τα θέματα οι "ρεπόρτερ" που λένε πως είναι δαιμόνιοι και δεν τους ξεφεύγει τίποτα;

- Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι λένε κάποιοι για τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και την πολιτική που ακολουθεί η κυρία Γκόγκου, αφού με την πολιτική της στηρίζει τον δήμαρχο κύριο Ψαθά καθημερινά και έντονα. Βούτυρο στο ψωμί του δημάρχου είναι η πολιτική που ακολουθεί η κυρία Γκόγκου, αφού ακόμη και μέλη της παράταξής της δηλώνουν απογοητευμένοι και απέχουν γενικότερα. Εμείς δημόσια σχολιάζουμε και όχι στα μουλωχτά. Αν κάνουμε λάθος, ας μας πει η κυρία Γκόγκου σε ποιο θέμα οδήγησε "σε ήττα" τον κ. Ψαθά. Με κραυγές δεν ασκείς πολιτική. Πρέπει να ξέρεις πως θα κινηθείς, πως θα επικοινωνήσεις τις παρεμβάσεις σου και πως θα φτάσεις σε αποτέλεσμα.

- Δεν έχουμε εκλογές, για να καταγγέλλουμε συνεχώς. Οι εκλογές είναι σε δύο χρόνια. Τώρα πρέπει να προσπαθούν όλοι, ώστε να γίνουν έργα και να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των Δημοτών.