Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, να προσέχετε την υγεία σας και να μην ακούτε αυτούς που σας λένε να μην κάνετε εμβόλια, γιατί έτρεξαν να το κάνουν οι ίδιοι!!!! Λοιπόν το παραμύθι μ΄ αυτούς τελείωσε. Ας τους φροντίσει αυτή η κυβέρνηση, γιατί είναι ότι άφησαν πίσω τους ο ΣΥΡΙΖΑ  και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά και οι ψεκασμένοι του συνεταίρου στην κυβέρνηση του Αλέξη. Τα πράγματα είναι καθαρά. Κάντε εμβόλιο για να σωθείτε. Σε διαφορετική περίπτωση ας παρακαλέσουμε την κάθε δημοτική αρχή, να έχει φροντίσει ώστε να χωρέσουμε στα κοιμητήρια. Πείτε εσείς ότι θέλετε, αλλά κι εμείς θα γράφουμε την.... άποψή μας. Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο είναι δολοφόνος και το κράτος ως τέτοιον θα πρέπει να τον αντιμετωπίζει.

- Τρίτη και 13 σήμερα και για να δούμε τι θα δούμε. Πληροφορίες λένε πως γνωστός ραδιοφωνατζής βάζει δικούς του γνωστούς, να πείσουν τον Φάνη, ώστε να αποσύρει την αγωγή και την μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του, εδώ και πολύ καιρό. Καλέ μας άνθρωπε, εσύ δεν χαρακτήριζες τον Φάνη και όχι μόνο βλάκα και ηλίθιο; Εσύ δεν έλεγες πως τα έπαιρνε χοντρά και έπαιρνε μερίδιο από τα έργα;;;;; Γιατί λοιπόν φοβάσαι, αν δεν είσαι συκοφάντης; Θα πας στο δικαστήριο και θα αποδείξεις αυτά που έλεγες. Μην παρακαλάς κανέναν. Υπάρχει και ο δρόμος της δημόσιας συγνώμης και μάλιστα έγγραφης.

- O Δήμος Χαλκιδέων είναι μεγάλος σε έκταση και σε πληθυσμό και θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί ένας τρόπος ώστε ο κάθε δημότης να νοιώθει ασφαλής ο ίδιος και φυσικά να μην βλέπει να λεηλατούν την περιουσία του. Αυτή η Δημοτική αρχή δεν διστάζει να παίρνει αποφάσεις που ενοχλούν κάποιους, αλλά χαροποιούν τους δημότες. Ας βρεθεί λοιπόν κάποιος τρόπος, ώστε να μην φοβάται και να μην κινδυνεύει κανείς.

- Τρόποι υπάρχουν και η δήμαρχος κυρία Βάκα μπορεί να τους ανακαλύψει και αυτό οι δημότες δεν θα το ξεχάσουνε ποτέ. Κυρία Βάκα, η αλήθεια είναι πως θα χρειασθεί θέληση, επιμονή και οργάνωση. Κάντε το.

- Οποιος θέλει να πανηγυρίζει και με την αποτυχία, τώρα που είναι καλοκαίρι, ας οργανώσει και ένα πανηγύρι με μπουζούκια και κλαρίνα, για να περάσει κι αυτός καλά κι εμείς καλύτερα.