Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

....σφηνάκια

 - Κύριε Κώστα Μαρκόπουλε, γιατί τόσο πολύ μίσος εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του κυρίου Μητσοτάκη; Πριν τις τελευταίες εκλογές λέγατε άλλα κύριε Μαρκόπουλε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλοι ξέρουμε πως από την στιγμή που σας έκοψε από το ψηφοδέλτιο, κάνατε κωλοτούμπα. Αλήθεια θέλετε να σας θυμίσουμε τι λέγατε για τον Μητσοτάκη; Τα γνωρίζουν όλοι κύριε Μαρκόπουλε και ....γελάνε με την κωλοτούμπα σας αυτή.

- Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά, αυτούς που χρησιμοποιούν μπράβους, για να απειλούν, να πιέζουν και να κλείνουν στόματα. Γνωρίζουμε όμως και κάτι παραπάνω. Γνωρίζουμε τα δεκανίκια αυτών και ανθρώπους που έχουν κάποια θέση εξουσίας και τους καλύπτουν.
Τα παίρνουμε τα μηνύματα και κάνουμε αυτό που πρέπει και να είναι σίγουροι πως στο τέλος δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν στο απυρόβλητο. Εμείς πίσω δεν θα κάνουμε και τους στέλνουμε το μήνυμα. "Θα σας αντιμετωπίσουμε και θα κερδίσουμε εσάς και τις πρακτικές σας".

- Σύντομα, σε λίγους μήνες δηλαδή το apopsignomi θα κλείσει τα 14 χρόνια ζωής. Μεγάλε πριν 14 χρόνια, δεν σε είχαμε βρει μπροστά μας. Ποτέ δεν είναι αργά λέει ο λαός. Όταν βρέθηκες στο προσκήνιο, ξέρεις καλά πως εμείς ούτε σε απειλήσαμε, ούτε φέραμε στο φως την ζωή σου, γιατί δεν μας ενδιέφερε. Σήμερα φαίνεται πως σας ενοχλεί η παρουσία μας και προσπαθείς να μας πεις πως είμαστε σε κίνδυνο εμείς και η οικογένειά μας.
Αλήθεια ποιος είναι αυτός ο κίνδυνος;

- Θα αναλάβει δράση "ο στρατός σου"; 
Θα μας τσιμεντώσουν; Κανένα πρόβλημα, αφού δεν θα επιβαρυνθεί κανείς με έξοδα της κηδείας μας.
Θα απαγάγουν εμάς ή μέλος της οικογένειας; Κανένα πρόβλημα, γιατί λύτρα δεν θα πάρουν ποτέ, αφού είμαστε φτωχοί.
Θα βάλουν τα μεγάλα μέσα για να μας τιμωρήσουν ή να μας δημιουργήσουν προβλήματα επίορκοι αξιωματούχοι τους οποίους όπως λέτε τους έχετε με μισθό στην δούλεψή σας;

- Λοιπόν για να μην κουράζουμε τον κόσμο, γνωρίζουμε πολλά και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.