Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Καλώς τα τα καλά παιδιά, τα οποία τώρα τρέχουν με αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να καλέσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί!!!! Κατάλαβαν πλέον πως δεν τους παίρνει και πως στο τέλος θα μείνουν μόνοι τους και έτσι είπανε να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο. Μέχρι κι ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, αλλά και ο κ. Παπανδρέου πρώην του ΟΛΝΕ καλούν τους πολίτες να εμβολιασθούν ρίχνοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και την Περιφέρεια. Να τους καλωσορίσουμε στους εμβολιασθέντες και στο κίνημα υπέρ του εμβολίου, αλλά ....να ξέρουν πως γι΄ αυτούς είναι πολιτικά αργά.

- Αυτό που μας ανησυχεί είναι το ότι ο κ. Αναγνωστάκης δεν έχει βγει ακόμη στον φίλο του ραδιοφωνατζή, ο οποίος επίσης ήταν στους αρνητές του εμβολίου και τώρα  τον έπιασε φόβος και έσπευσε να κλείσει ραντεβού. 

- Αλήθεια όταν κάποιος έχει μέσα του, μίσος, εμπάθεια, κακία και μια τάση εκδίκησης, πρέπει να εμβολιασθεί ή καλύτερα να περιμένει; Το ρωτάμε γιατί αυτοί οι κύριοι τα έχουν όλα αυτά σε μεγάλο βαθμό και δεν θέλουμε να έχουν παρενέργειες....