Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και ίσως κάποιοι από εσάς θα πάτε για διακοπές έστω και για ένα τριήμερο. Καλά θα κάνετε, αλλά να προσέχετε γιατί δυστυχώς τα κρούσματα είναι εδώ και όπως όλα δείχνουν θα αυξηθούν και δεν θέλουμε να πιστέψουμε τους ειδικούς που λένε πως θα μολυνθούν όλοι όσοι δεν θα έχουν κάνει το εμβόλιο. 
Τι περιμένουν αλήθεια αυτοί οι οποίοι, δεν θέλουν το εμβόλιο; Περιμένουν να βρεθούν στην εντατική και μετά ν΄ αρχίσουν να κάνουν προσευχές; Ο καθένας κάνει τις.... επιλογές του και δεν θέλουμε να του κάνουμε υποδείξεις, αλλά δεν του φταίνε σε τίποτα οι άλλοι.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων αν δεν αρχίσουν πάλι προβλήματα με τον κορονοϊό και δεν έχουμε πάλι τίποτα θεομηνίες, θα υλοποιηθούν πολλά έργα και τα οποία θα είναι χρήσιμα στους δημότες και την καθημερινότητά τους. Η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο αντιδήμαρχος έργων κ. Βασίλης Γουρνής κάνουν καλή δουλειά με προγραμματισμό, σε όλες τις δημοτικές ενότητες και αυτό οι δημότες δεν θα το ξεχάσουν όταν έρθει η ώρα της κάλπης.

- Συνεχίζουν τον μεταξύ τους πόλεμο οι άνθρωποι της ενημέρωσης, αφού ο ένας δημοσιοποιεί ότι είναι εναντίον του άλλου. Κυρίες και κύριοι, αν αυτό είναι λύση, συνεχίστε, αλλά να ξέρετε πως στο τέλος όλοι θα είσθε χαμένοι. Σταματήστε τις συκοφαντίες εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κάνουν την δουλειά τους, είτε είναι δικαστικοί, είτε αστυνομικοί, είτε δικαστές, είτε επαγγελματίες.

- Δεν είναι δυνατόν να είναι δικός σας στόχος, επειδή δεν σας πληρώνουν, επειδή δεν είναι χορηγοί σας ή επειδή δεν κάνουν αυτά που εσείς θέλετε. Λάθη κάνουμε όλοι και θα πρέπει να το παραδεχθούμε και όχι να τα κρύβουμε και να βλέπουμε μόνο το τι κάνουν οι άλλοι.

- Είναι εύκολο να μοντάρεις κάποιες φωτογραφίες και να εμφανίσεις πλήθος κόσμου σε μια συγκέντρωση στην οποία δεν υπάρχει συμμετοχή. Αυτό το ξέρουν όλοι, αλλά υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι απλά θα χαρούν, γιατί ενώ συμμετείχαν σε μια συγκέντρωση ελάχιστων, με το μοντάζ διαπιστώνουν πως ήταν χιλιάδες!!!!!