Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος οφείλει να γράφει και να σχολιάζει αυτά που γράφουν οι αυτοδιοικητικοί στα δελτία τύπου, αφού δεν θέλουν να παραδεχθούν, πως ένας υποψήφιος δήμαρχος, θα πρέπει να είναι προσεχτικός όταν δίνει στην δημοσιότητα ένα δελτίου τύπου.
Τι μας λέει λοιπόν η κυρία Γκόγκου;
Μας λέει πως το δελτίο τύπου είναι προσωπικό και όχι της παράταξής της. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΖΟΒΑΝΝΑΣ ΓΚΟΓΚΟΥ).
Φυσικά αυτό λέει και εκεί που υπογράφει. (Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων  Τζοβάννα Γκόγκου)


Γράφει η κυρία ....Γκόγκου: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Δήμαρχος με την "βιομηχανία Δικηγόρων"
Κυρία Γκόγκου τι θα πει αυτή η φράση; Μήπως το σωστό θα ήταν "βιομηχανία αναθέσεων σε δικηγόρους";;;;

"Προμηθευτές του Δήμου και όχι μόνο προσφεύγουν στην δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους. Ο Δήμαρχος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις αυτές, ούτε στην ώρα τους ούτε με την τυπική διαδικασία. Αποφασίζει μέσω της πλειοψηφίας που έχει στην οικονομική επιτροπή, την κάλυψη των εσκεμμένων ενεργειών του επιβαρύνοντας έτσι τον Δήμο, με επιπλέον δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων. Με τέτοιες μεθόδους διοικείται ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ".
Κυρία Γκόγκου, γενικόλογα όλα αυτά και φυσικά αόριστα. Αν ο δήμαρχος επιβαρύνει έστω και με λίγα ευρώ τους δημότες, θα πρέπει να πάτε κατευθείαν στα αρμόδια όργανα και να δώσετε στοιχεία. Αν τα έχετε, ο δήμαρχος θα τεθεί σε αργία και βλέπουμε.
Τι δεν πληρώνει χωρίς δικαστικές αποφάσεις ο δήμος; Προφανώς τιμολόγια προμηθειών ή εργασιών για τα οποία δεν υπάρχουν αποφάσεις. Αυτό σημαίνει παρανομίες και πρέπει να κάνετε το καθήκον σας. Είναι ευκαιρία λοιπόν να πείτε όλη την αλήθεια και να τολμήσετε.
Κυρία Γκόγκου, αν είναι έτσι όπως τα γράφουμε, προφανώς ο δήμαρχος, για να τα πληρώσει, τους στέλνει στα δικαστήρια και είναι υποχρεωμένος να ορίσει δικηγόρο, γιατί αν δεν το κάνει, θα πάει για παράβαση καθήκοντος....... 
Κυρία Γκόγκου θα ήταν καλό και χρήσιμο να δώσετε στην δημοσιότητα, όλες τις υποθέσεις που καταλήγουν στα δικαστήρια για να πληρωθούν. Έτσι και μόνο έτσι θα πείσετε τον κόσμο. Να δούμε δηλαδή για πόσα τιμολόγια δεν είχε παραστατικά και αποφάσεις αυτή η δημοτική αρχή. Ελπίζουμε να μην είναι ΟΛΑ από το παρελθόν, όταν ήταν άλλοι δήμαρχοι.
Κυρία Γκόγκου, στο χέρι σας είναι, αν έχετε στοιχεία, να οδηγήσετε τον δήμαρχο στο σκαμνί.
Αλήθεια ποιος είναι δήμαρχος στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπιων;
Γιατί δεν γράψατε πουθενά το όνομά του. 
Μήπως για να μην του κάνετε διαφήμιση;;
Αλήθεια για τον ίδιο λόγο δεν γράφετε και το "ΒΗΜΑ στο ΑΥΡΙΟ";
Για τον ίδιο λόγο δεν έχετε και το λογότυπο της παράταξής σας στα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις σας;

Καλή σας μέρα.....