Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Η διαφορά του εισπράκτορα και των ΕΠΣ που σέβονται και λειτουργούν για τα σωματεία.


Αυτά τα ξέρει ο κ. Ρέτσας, αλλά ως οικονομολόγος φροντίζει να γεμίζει το ταμείο της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αδειάζοντας τις τσέπες των παραγόντων των σωματείων!!! Υπάρχουν κι άλλες ΕΠΣ οι οποίες σεβάστηκαν τα Σωματεία / μέλη τους και δεν τους παίρνουν ούτε ευρώ για την περίοδο 2021-2022 αφού τα είχαν πάρει τις δύο προηγούμενες περιόδους, χωρίς να ολοκληρωθούν πρωταθλήματα και κύπελλο. Απαντήσεις δεν περιμένουμε, αλλά θα διαπιστώσουν κάποια πράγματα, όταν έρθει η ώρα.

- ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Προς: ΜΜΕ & ΜΚΔ
ΘΕΜΑ: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνονται τα εξής:
Μετά την εισήγηση του προέδρου τη Ε.Π.Σ. Κοζάνης, Γιάννη Αποστόλου και την ομόφωνη απόφαση της πρότασης του από το Διοικητικό συμβούλιο, για την..... αγωνιστική περίοδος 2021-2022 οι συμμετοχές των ομάδων, όλων των κατηγοριών, σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

- ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021 – 2022

Η δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται ΔΕΚΤΗ: 1) Αν υπάρχουν εκκρεμείς χρηματικές οφειλές στην Ένωση και 2)
Αν δεν υπάρχει παραχωρητήριο ή πιστοποιητικό καταλληλότητας του γηπέδου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλα τα σωματεία Α, Β, Γ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την Αγωνιστική περ. 2021-2022 είναι ΔΩΡΕΑΝ.

- ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Οι εξαγγελίες του Προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης
 Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 κανένα σωματείο δεν θα καταβάλει παράβολο για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, ούτε την ετήσια συνδρομή του ως μέλους της ΕΠΣΜ, με εξαίρεση τα σωματεία της Γ’ Εθνικής που αγωνίστηκαν κανονικά.

 - ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ:  Αποφάσεις Επιτροπής Πρωταθλήματος και κυπέλλου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος / Κυπέλλου λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις όσον αφορά τα πρωταθλήματα της περιόδου 2021-22:
1) Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις Κατηγορίες πρέπει να υποβληθούν στην ΕΠΣΑ μέχρι τις 10/08/2021.
2) Τα σωματεία ΔΕΝ οφείλουν να καταβάλλουν στην ΕΠΣ Αχαΐας το σχετικό παράβολο συμμετοχής σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, λόγω της διακοπής του περσινού πρωταθλήματος και των ειδικών συνθηκών πανδημίας.