Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχουμε την εντύπωση πως κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, έχουν χάσει την μπάλα και την ψάχνουν στους πάγκους της αυτοδιοίκησης, αλλά και στους πάγκους του αθλητισμού, αφού τους έχει γίνει συνήθεια να είναι "του πάγκου" γενικότερα.
Εμείς θα συνεχίσουμε να βάζουμε "κάτω την μπάλα" και να την κρατάμε στον αγωνιστικό χώρο, της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού. Όποιος μπορεί, ας μπει στο..... γήπεδο να αντιμετωπίσει την αλήθεια και να μας κρίνει όλους ο κόσμος.

- Για το χώρο της ενημέρωσης, έχουμε γράψει πολλά και δεν θα τα επαναλάβουμε, αφού όλα είναι υπό έλεγχο από τους δήθεν και τους επιδειξίες. 

- Διαβάσαμε ένα δελτίο τύπου της κυρίας Τζοβάννας Γκόγκου και το οποίο έχει να κάνει με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πολλά από αυτά που "στολίζουν" το δελτίο τύπου και γι΄ αυτό θα αναλάβει "ο μπάρμπα Στέλιος" να τα σχολιάσει. Λίγη υπομονή και θα το διασκεδάσουμε πάλι.

- Το ξαναγράφουμε. Σήμερα η Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών (3η παρακαλώ) και κανείς δεν περιμένει λύση. Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς γιατί οι αυτοδιοικητικοί την έκαναν με "μεγάλα πηδηματάκια";;;;;;  Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως σύντομα θα βρεθεί λύση για τον ΗΡΑΚΛΗ και πάντως κάπου εκεί στις 22 Ιουνίου 2021. Καλό θα ήταν λοιπόν να διακοπεί η σημερινή Γενική Συνέλευση και να συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, χωρίς άλλη αναβολή. Πιστεύουμε πως ο κύριος Στούπας θα προτείνει το να δοθεί μια τελευταία ευκαιρία.

- Δεν θυμόμαστε να γράψαμε κάτι εναντίον της κυρίας Ελένης Μιντζιφίρη, αλλά μάλλον μας έχει θυμώσει, αφού δεν μας στέλνει πλέον ούτε τα δελτία τύπου. Αγαπητή Ελένη, εμείς δεν αλλάξαμε. Συνεχίζουμε με σεβασμό και εκτίμηση προς το πρόσωπό σας. Την καλημέρα μας.