Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Εσείς δώστε χρήμα και αυτοί που θα το πάρουν θα σας δώσουν πόνο στην συνέχεια, γιατί το χρήμα που θα ρίξετε δεν θα πιάσει τόπο και το όνειρο θα μείνε όνειρο και ευχόμαστε να μην γίνει εφιάλτης. Κύριοι το χρήμα είναι ο μοχλός για να πάρεις τα  εργαλεία στο ποδόσφαιρο, αλλά τα εργαλεία για ν΄ αποδώσουν, θα πρέπει να είναι ποιοτικά, να έχουν τις προδιαγραφές που πρέπει και φυσικά να έχουν και αυτόν που θα μπορέσει να τα κάνει σωστή χρήση.... Υπάρχουν ....αυτά στην περίπτωσή σας;;;

- Όταν καείς πολλές φορές με το θέμα της επιλογής προπονητή, κάνεις ότι μπορείς για ν΄ αποφύγεις ένα ακόμη κάψιμο. Αυτό κάνουν εκεί στην ΑΡΤΑΚΗ και δικαίωμά τους. Είχαμε λοιπόν την πρώτη αλλαγή προπονητή για την περίοδο 2021 - 2022. Ο κ. Κουρμπανάς είναι ο νέος προπονητής και του ευχόμαστε να μείνει στην ομάδα και πάντως να μην φύγει πριν τη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

- Ακούμε διάφορα για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ Ν. Λαμψάκου, αλλά πιστέψτε μας, δεν ανησυχούμε καθόλου, όσο στο τιμόνι της ομάδας είναι ο κ. Δημήτρης Τσιτίνης. Αν αποφασίσει να μην συνεχίσει, τότε τα πράγματα δεν θα είναι ευχάριστα για την ομάδα.

- Στον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ έχουν την Κυριακή 18 Ιουλίου την Γενική τους Συνέλευση στις 19:00 και μακάρι η ομάδα ν΄ αποκτήσει διοίκηση και να ξεκινήσει τον προγραμματισμό. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ δεν είναι μια ομάδα χωρίς ιστορία και έχει αξιόλογη παρουσία στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Την αγαπάνε την ομάδα οι άνθρωποι της περιοχής, αλλά όπως σε κάθε τόπο έτσι κι εκεί υπάρχουν κόντρες. Προσπαθήστε κύριοι να ενώσετε δυνάμεις.

- Στο ΛΗΛΑ Βασιλικού υπάρχει ηρεμία και πλέον δεν υπάρχουν στην ομάδα, τα αποστήματα που είχαν τρυπώσει εκεί. Συνεχίζει ο κ. Ταυταρίδης στον πάγκο και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά.