Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Μεταξύ μας, ειλικρίνεια

 
- Κυρίες και κύριοι εκεί στα Ψαχνά, είμαστε βέβαιοι πως κάποιοι έχετε πραγματικό ενδιαφέρον για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, οι περισσότεροι δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον και υπάρχουν κι αυτοί που τον θέλουν, στο τοπικό ή και χωρίς να συμμετέχει σε κάποιο πρωτάθλημα.
Δικαίωμά σας να είσθε με όποια πλευρά θέλετε, αλλά δικαίωμα και του οποιουδήποτε να σχολιάζει να ασκεί κριτική και γενικότερα να δημοσιοποιεί την άποψή του.
Η ουσία είναι μία. Δεν υπάρχουν λεφτά ή καλύτερα λεφτά έχουν πολλοί, αλλά δεν θέλουν να προσφέρουν στον ΗΡΑΚΛΗ ούτε ευρώ και δεν θέλουν ν΄ αναλάβουν και την ευθύνη που έχει αυτός που θ΄ αναλάβει πρόεδρος.
Ακούμε διάφορα και δεν θα χρειασθεί να επαναλάβουμε τα ίδια και τα ίδια.
Εμείς έχουμε δηλώσει πως διοίκηση Στούπα δύσκολα θα ξαναπεράσει από την ομάδα.
Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει οι Ψαχνιώτες με την στάση τους να οδηγήσουν .....την ομάδα στην διάλυση.
Είμαστε βέβαιοι πως τα μέλη της διοίκησης Στούπα και προσωπικά ο ίδιος, θα βοηθήσουν την όποια νέα διοίκηση αναλάβει  και σίγουρα θα βοηθήσουν περισσότερο, απ΄ όσο βοηθήθηκε η δική τους διοίκηση.
Επειδή ο χαρακτηρισμός "μαγαζάκι" ενόχλησε, θα το ξαναγράψουμε.
Όποιος θέλει να διοικήσει τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών θα διοικήσει τον σύλλογο και όχι ένα από τα τμήματά του και όχι να τον δηλώσει στην όποια κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
Την άποψή μας γράφουμε και δεν την γράφουμε τυχαία.
Είναι ευκολάκι για κάποιους να πούνε πως μπαίνουν μπροστά και να ρίξουν κάποια χρήματα, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν άλλες σκέψεις.
Σ΄ αυτούς λοιπόν αναφερόμαστε και το γράφουμε ανοιχτά.
Προέχει το να μείνει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ζωντανός και ενεργός στην Γ΄ Εθνική και μετά να γίνει προσπάθεια για το πως θα λειτουργήσουν όλα του τα τμήματα.
Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ κι αυτοί που θ΄ αναλάβουν να τον διοικήσουν, μείνουν μόνο στα τμήματα υποδομής και δεν κατεβάσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα, τότε θέλουν να κάνουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ "μαγαζάκι τους"!!!
Όποιος θέλει το τέλος του ΗΡΑΚΛΗ, παρακαλώ να σηκώσουν το χέρι τους.