Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Δεν έχουμε κάτι εναντίον κάποιων αυτοδιοικητικών στο Δήμο Χαλκιδέων, αλλά έχουμε την εντύπωση πως δεν βγάζουν ούτε λέξη από το στόμα τους, όταν δεν θέλουν να τα βάλουν με ιδιωτικά συμφέροντα και κυρίως όταν αυτά τα συμφέροντα είναι ανθρώπων της πιάτσας και θέλουν να τα έχουν καλά μαζί τους. Δεν θα γράψουμε τίποτα περισσότερο τώρα, αλλά πριν φύγει το Καλοκαιράκι θα τους αποδείξουμε πως σε άλλες περιπτώσεις κάνουν τα κοκόρια..... και σε άλλες είναι κότες!!!!

- Τυχαίο είναι που και η κυρία Μπατζελή δεν θέλει πλέον να μιλάει στον γνωστό ραδιοφωνατζή ο οποίος βγάζει χολή εναντίον του Φάνη όχι γιατί ανακάλυψε κάτι, αλλά γιατί δεν κατάφερε να πετύχει να πάρει δωράκια...... Η κυρία Μπατζελή ίσως κατάλαβε πως δεν πρέπει να ρίξει άλλο το επίπεδό της. Εμείς πάντως κυρία Μπατζελή θα χαρούμε να σας ακούσουμε και πάλι στον κύριο ραδιοφωνατζή.

- Λάσπη στον Γουρνή, τον αντιδήμαρχο έργων προσπαθεί να ρίξει ο ραδιοφωνατζής, γιατί δεν μπορεί να χωνέψει πως ο Βασίλης είναι ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στον Δήμο Χαλκιδέων.