Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

....σφηνάκια

 - Ποιος τελικά είναι ο βλάκας και ο ηλίθιος; Είναι αυτός ο οποίος θα πληρώσει 6.000 ευρώ πρόστιμο και θα διοικήσει την Περιφέρεια με έμπιστους ανθρώπους και αυτούς που δεν κάνουν του κεφαλιού τους ούτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα ή αυτός που θέλει να μας πείσει πως αξίζει να συζητάμε και να λέμε πως επιβαρύνθηκαν οι πολίτες με 6.000 ευρώ, χωρίς να λέμε τι κέρδισαν τα τουλάχιστον 6 χρόνια που δεν κάνουν κουμάντο κάποιοι κύριοι;
Βλάκας για μας είναι αυτός ο οποίος προσπαθεί να μειώσει το κύρος του Φάνη Σπανού και του Κελαϊδίτη, μόνο και μόνο επειδή έχει στο κεφάλι του μια ....αγωγή και μια μήνυση η οποία τον πονάει και τον πονάει πολύ.

- Αυτός ο τύπος χαρακτηρίζει δημοσιογραφάκια τους ανθρώπους της ενημέρωσης οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της Περιφέρειας, αλλά πονάει όταν εμείς του γράφουμε για τα λάδια που πέρασαν μέσα από την ΝΕΑ ΟΔΟ και κατέληξαν στα γραφεία του ή για τα χημικά που ήταν επικίνδυνα, αλλά όταν έσκασε η διαφήμιση έγιναν χρήσιμα για την περιοχή. Τα χαρακτήριζε επικίνδυνα και αφού τα πήρε, ακόμη και η φωτιά που ξέσπασε δύο φορές στην επιχείρηση έδειξε για τον τύπο πως η επιχείρηση είχε πάρει όλα τα μέτρα και έτσι όλα πήγανε καλά!!!!!

- Ο τύπος λοιπόν αυτός, είναι για γέλια και για άλλους λόγους, αφού δεν έχει πει ποτέ κουβέντα για τον χορηγό του, ο οποίος ήταν ο μέγας προμηθευτής του Δήμου, επί Παγώνη!!!!

- Ας σταματήσει λοιπόν να χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που κάνουν την δουλειά τους στο χώρο της ενημέρωσης και να κοιτάξει να κάνει τις αρπαχτές του, αφού αυτό είναι το χαρακτηριστικό του.

- Ας ξανακάνει λοιπόν έναν υπολογισμό. Ας δει τι κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια, με τις επιλογές του Φάνη και θα δει πως τα 6.000 ευρώ, είναι για να προμηθευτούν μαντήλια, αυτοί που κλαίνε, επειδή δεν υπάρχει πίττα να πάρουν τα κομμάτια τους.

- Εγώ δηλώνω ΒΛΑΚΑΣ, γιατί προτιμώ να είμαι ΒΛΑΚΑΣ τύπου Φάνη, παρά μαλάκας ...