Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας. 
ήρεμα και χαλαρά το Σαββατοκύριακο και θα τα πούμε από Δευτέρα και με πολλά και ενδιαφέροντα. 
Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού, αλλά φαίνεται πως τα γεγονότα δεν λένε να πάνε διακοπές....
Οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού όλα δείχνουν πως αλλάζουν οι συσχετισμοί και πολύ σύντομα θα βγούνε μπροστά υποψήφιοι δήμαρχοι.
Στο Δήμο Χαλκιδέων θα έχουμε αλλαγές αφού κάποιοι που ήταν υποψήφιοι δήμαρχοι, δεν θα είναι το 2023, αλλά θα εμφανισθούν νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι οποίοι θα προσπαθήσουν με διαφορετική πολιτική, να.... πετύχουν κάτι καλύτερο από τους προηγούμενους.

- Εμείς ότι είχαμε να γράψουμε για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ το γράψαμε και φυσικά δεν θα επιβάλουμε σε κανέναν την δική μας άποψη. Όταν διαπιστώσαμε πως ο κ. Στούπας και κάποιοι συνεργάτες του, ήταν αποφασισμένοι να μην συνεχίσουν σε καμία περίπτωση με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, δεν υπήρχε λόγος να ξαναπάμε στα Ψαχνά μόνο και μόνο για να βλέπουμε 10 ανθρώπους να συνεχίζουν απλά να λένε πως δεν πρέπει να μην βρεθεί διοίκηση για τον ΗΡΑΚΛΗ.

- Στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πως κανείς δεν είναι κανενός και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος, να σεβαστεί τον άλλον. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Σε όλα τα επίπεδα, από την βουλή μέχρι και μια τοπική Κοινότητα, οι εκλεγμένοι ξεχνούν εύκολα και μερικές φορές καλά κάνουν. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και δεν περιμένουμε καμιά ειδική μεταχείριση και κανέναν σεβασμό.

- Μπορεί να στηρίζουμε ένα κόμμα, μια Περιφερειακή παράταξη, μια Δημοτική παράταξη, αλλά δεν είχαμε και δεν ζητήσαμε ποτέ, να μας προσέξουν περισσότερο από ότι τους άλλους. Το αν πρόσεξαν άλλους περισσότερο, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν μας ενοχλεί όμως. Μπορεί αν ήμασταν κι εμείς απέναντι να μας πρόσεχαν περισσότερο. Αυτό είναι το παιχνίδι στην πολιτική και είμαστε χαρούμενοι που δεν παίξαμε ποτέ το "τόσα δίνω, πόσα θες". Δεν το κάναμε, γιατί δεν κάνουμε κωλοτούμπες. Στηρίζουμε στις περισσότερες περιπτώσεις ότι έχει σχέση με την ΝΔ και το ξέρουν ΟΛΟΙ.  Μας θεωρούν δεδομένους λοιπόν...