Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Για να λέμε και το σωστό σωστό, πρέπει να γράψουμε πως η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ "ψωνίζει από το πάνω ράφι", αφού οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές που έχει ανακοινώσει είναι οι καλυτερότερες. Χθες ανακοινώθηκε και ο Κώστας Σπανός, ο οποίος ήταν στο ΥΠΑΤΟ και επέλεξε την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη μεταγραφή, αλλά δεν ανησυχούμε καθόλου, αφού ξέρουμε πως η διοίκηση με τον κ. Τοκπασίδη και τον κύριο Παλαιολόγο Θανάση, ξέρουν μπαλίτσα και το κυριότερο προχωρούν σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών οι .....οποίοι θα ματώσουν για την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα πάνε στην ομάδα "για να τα πάρουν".

- Πάλι τα ίδια; Κάποιος σύμφωνα με φήμες, θα ήθελε τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά για να τον δηλώσει στο τοπικό πρωτάθλημα και όχι στην Γ΄ Εθνική!!!! Αυτό συγχωρέστε μας, αλλά είναι μαλακία και δεν πρέπει να γίνει. Η ομάδα πρέπει να δηλωθεί στην Γ΄ Εθνική και αν διεξαχθούν τα πρωταθλήματα, να συμμετέχει κανονικά με καθαρά ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από την Εύβοια ή και από όλη την Ελλάδα, αρκεί να μην έχουν τρελές απαιτήσεις.

- Μπορεί να μην το λένε με ανακοινώσεις και δελτία τύπου, αλλά το λένε στις συζητήσεις που κάνουν με ποδοσφαιριστές. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έχουν ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ρίχνουν χρήμα για μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών, αλλά πιστεύουμε πως διάλεξαν λάθος εποχή. Κι άλλες ομάδες έριξαν χρήμα σε μεταγραφές, αλλά πρωτάθλημα δεν πήραν. Προσοχή κύριοι.