Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Μη θυμώνετε κυρία μας. Θα είσθε μια ζωή με τους νταλκάδες σας και δεν θα φτάσετε ποτέ στο σημείο να είσθε ρεπόρτερ. Θα παίρνετε τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου και θα προσπαθείτε πάνω σ΄ αυτά να φτιάξετε την ιστορία όπως σας έχουν πει "τ΄ αφεντικά σας". Οι πολίτες ξέρουν και δεν τσιμπάνε και γι΄ αυτό θα μείνετε δίπλα στους αποτυχημένους και τους δήθεν. Φυσικά θα υπάρχουν πάντα αυτοί οι .....οποίοι "θα πληρώνουν" γιατί τους αρέσουν "οι γατούλες" κάθε ηλικίας.

- Εκτός πραγματικότητας κάποιοι εκεί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αφού για το οποιοδήποτε θέμα, κάνουν τοποθέτηση και καταλήγουν να λένε πως ο δήμαρχος Ψαθάς είναι ανίκανος για να διοικήσει τον Δήμο προς όφελος των δημοτών. Λυπούμαστε, αλλά αν ο κ. Ψαθάς είναι ανίκανος, τι είναι αυτοί που έχασαν στις εκλογές από τον κ. Ψαθά;

- Πάντως για να μην παρεξηγηθούμε, αν ο Ψαθάς είχε κάποιους συμβούλους που ήταν σε άλλο ψηφοδέλτιο, θα είχε πάρει το 99%. Να το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν. Ο Ψαθάς κέρδισε τις εκλογές εύκολα, γιατί η κυρία Γκόγκου δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν και οι ψήφοι που πήρε η παράταξή της, τους πήρε γιατί ο κόσμος στήριξε κάποιους υποψηφίους συμβούλους. 

- Το πόσο δίκιο έχουμε θα το διαπιστώσουν όλοι, όταν έρθει η ώρα των εκλογών και θα δούμε τα ψηφοδέλτια όσων είναι υποψήφιοι δήμαρχοι.  Ο Ψαθάς θα είναι ισόβιος δήμαρχος, όσο δεν θα υπάρξει αντίπαλος που θα πείσει με την στάση του και την αξιοπιστία του και όχι με κραυγές και αερολογίες.