Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ επαγγελματίας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Eπαγγελματίας και ο Χρήστος Λιατίφης

Ακόμη ένας «απόφοιτος» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ο Χρήστος Λιατίφης, υπέγραψε την Τρίτη (13/07) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Ο 16χρονος μέσος, που θεωρείται από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ της τελευταίας «φουρνιάς» των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2024, ακολουθώντας το δρόμο που άνοιξαν τις τελευταίες εβδομάδες οι Ρόμπι,....

Κρυπαράκος, Καλοσκάμης, Καρβούνης, Σιδεράς και Τουρκοχωρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2024 με τον Χρήστο Λιατίφη. Ο γεννημένος στις 18 Ιουνίου 2005 μέσος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018. Ο Χρήστος Λιατίφης αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ17».

Απ’ την πλευρά του ο νεαρός μέσος, λίγο μετά τις υπογραφές τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: «Η υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου δίνει χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω την  οικογένεια του Παναθηναϊκού που μου δίνει τη δυνατότητα να φτάσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο».