Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας όλοι και να πείσουμε τους γνωστούς και φίλους να πάνε να κάνουν το εμβόλιο, όχι γιατί το λένε κάποιοι, αλλά γιατί θέλουμε να μην μολυνθούν από τον κορονοϊό και φυσικά να μην χάσουν την ζωή τους, αυτοί οι γνωστοί και φίλοι. 
Έχουμε πάντως μια απορία και θα πρέπει να πάρουμε απάντηση. Οι ιερείς και οι Μητροπολίτες, θα μπούνε σε διαδικασία να πάρουν άδεια χωρίς τον μισθό τους, αν δεν εμβολιασθούν;  Κύριε πρωθυπουργέ, θα ισχύουν τα ίδια για όλους; Μην δώσετε δικαίωμα σε κανέναν να λέει διάφορα. Όπου υπάρχει συγκέντρωση ανθρώπων, να είναι όλοι εμβολιασμένοι. Συγκέντρωση υπάρχει στις εκκλησίες..... και σε άλλους χώρους άλλων θρησκειών και μην ξεχνάμε πως σ΄ αυτούς τους χώρους πάνε και πολλοί ηλικιωμένοι.

- Απίστευτο!!!!!!! Ποιος θέλησε να πείσει τον προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη, να φύγει από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Άραγε τον ήθελε σε άλλη ομάδα ή απλά να φύγει από τον ΑΟΧ;

- Θα μας τρελάνει ο γιατρός; Μας έχει μπερδέψει πολύ και αν συνεχίσει θα χρειασθουμε ψυχίατρο. Κύριε Ηλιάδη τρέχει κάτι; Σας βρίσκουμε συνεχώς σε κίνηση και σε συναντήσεις. Πείτε μας κάτι, γιατί θα σκάσουμε. Πάντως όλα δείχνουν πως το 2023 δεν θα εισθε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Πάντως εσείς με σταυρωμένα χέρια δεν θα μείνετε!!!!! 

- Φάνη είναι αλήθεια; Θα καλέσεις σε γεύμα εργασίας τους ανθρώπους της ενημέρωσης ανά νομό; Θα ενημερώσεις για τα έργα την τελευταία διετία;